Last news in Fakti

9 Септември, 2021 07:00 11 719 5

Вашият хороскоп за днес, 09.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Специален ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 09.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста динамичен ден. Най-важно е да не подминавате мнението на хората около вас, дори да не сте съгласни с него. Не приемайте нещата твърде “надълбоко”.

Телец

Имате възможност да пътувате и е добре да не я пропускате заради някакви имагинерни страхове. Отпуснете се и си позволете да се повеселите. Просто бъдете себе си и се радвайте на живота.

Близнаци

Във всичко, с което се захванете ще внесете творчески огън, но май ви трябва искрица от приятелите, за да го запалите. Днес е ден за срещи и многообещаващи раздели. Бъдете с приятелите си и няма да ви пука за дреболиите от ежедневието.

Рак

Улисани в своите чувства дори може да забравите за близките си. А си струва да си дадете сметка какво носят те във вашия живот.

Лъв

Днес е един хубав ден. Струва си да отдадете малко почит на хората, които са близо до вас. Днес любознателността ви няма да се окаже празно любопитство.

Дева

Специален ден, подходящ момент да си дадете сметка какви са вашите ценности, накъде ви водят. Всъщност е ден на изобилието, открийте го навсякъде около себе си.

Везни

Днес ще трябва да хвърчите като финикийци и да вършите по няколко неща наведнъж. Добре, че сте оправни, иначе може да се депресирате от целия този хаос.

Скорпион

Ще сте доста заети като за следпразничен ден, за жалост резултатите няма да са особено задоволителни. Не е изключено да се наложи да пътувате на кратки разстояния.

Стрелец

Доста емоционален и общителен ден. Ще научите нови неща, никаква скука няма как да ви налегне. Именно днес може да откриете отговори на стари въпроси. Бъдете готови да учите и да споделяте.

Козирог

Малко напрегнат ще е днешният ден за вас, но затова пък ще можете да отхвърлите доста неща. Мислите ви ще са насочени към решаване на по-практични проблеми, а ще имате и доста отговорности у дома си.

Водолей

Хората трудно разбират какво криете в дълбините на душата си, а вие тъкмо от това имате нужда. Лошото е, че и вие самите май не знаете вече какво точно криете и от кого го криете – от себе си или от другите.

Риби

Доста преувеличавате значението на някои факти. Днес е важно да бъдете обективни и да не се опитвате да свършите всичко сами. Позволете на другите да ви помогнат.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец😈

    0 1 Отговор
    Къде ще пътувам и почивам в работен ден, вие май бъркате в почивните дни работа ни давате, а в работен почивка.

    Коментиран от #4

  • 2 Вуду лейка

    0 1 Отговор
    Пътуване до работа и обратно и почивка по време на работа, примерно 2-3 часа обедна почивка.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦЕ
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Телец😈":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 5 ПРЕСТЪПНИЦИИ

    1 0 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БОЙКО ЦЕЦО И ЦЕЦА , БСП, ДПС , ВМРО , АТАКА И ВИНКЕЛИТЕ ! ДА ЖИВЕЙ КОМУНДИЗМА КРАДЕНЕТО И ОБИРИТЕ !