Last news in Fakti

11 Септември, 2021 13:10 7 134 7

Как приемат изневярата различните зодии

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • изневяра-
  • астрология

Според астролозите всеки знак на зодиака реагира на предателството по различен начин

Как приемат изневярата различните зодии - 1
Снимка: shutterstock

Изневярата разрушава доверието, хармонията и любовта във връзката, карайки единия партньор да страда, а другият да се чувства виновен за случилото се. Въпреки това мнозина все още “кривват от правия път”, оставяйки удоволствието да надделее над здравия разум. Такъв партньор потвърждава всичките страхове на другия, наранява и унищожава с действията си онова, което е било толкова скъпо, пише lifezone.bg.

Според астрологията всеки знак на зодиака реагира на предателството по този начин:

Овен

Овенът ще намрази неверника до края на живота си. Като отмъщение ще започне да ходи “по чуждо” толкова бързо, че партньорът им дори няма да забележи как се е случило. Той бързо ще разбере, че не е трябвало да нарушава правилата във връзката.

Телец

Телецът има отличен защитен механизъм, що се отнася до изневерите. Започва да се държи твърде студено, затваря се в себе си и няма никакво намерение да поддържа каквато и да е комуникация и все повече се отдалечава от своята невярна половинка.

Близнаци

Близнаците, в случай на изневяра от страна на партньора, подобно на Телецът се затварят в себе си. Не е толкова лесно да спечелите доверието им, така че този, който реши да ги предаде, незабавно изпада в немилост.

Рак

Нарани един Рак и той ще те напусне. Те не очакват, че любимият им може да се промени, така че не искат да имат нищо общо с него, ако това се е случило. Раците ще го изключат от живота си, сякаш никога не е присъствал там.

Лъв

Лъвовете дори не си представят, че партньорът им може да вземе решение за връзка с друг човек, така че ако това се случи, те ще изпаднат в шок. Винаги са искали да бъдат номер едно, затова ги наляга истинска истинска депресия, осъзнавайки, че някой друг е предпочетен пред тях.

Дева

Изневярата прави Девата напълно разочарована от живота, тъй като изобщо не са свикнали да изпитват болка. Те са много разстроени и в следствие на това стават сурови към тези, които са ги предали.

Везни

При Везните много често се случва да има “забежки”, така че не са изненадани от такова поведение и от партньора. Ако той се окаже по-пъргав в това отношение, те определено ще вземат нещата в свои ръце и ще изравнят резултата.

Скорпион

Скорпионите ще ви накарат солено да платите за паралелната си връзка. Не обичат да ги правят глупаци, затова ще се опитат да намерят начин да ви причинят същата болка, която сте им причинили. Те няма да се спрат пред нищо, докато не отвърнат на удара с удар.

Стрелец

Моногамен в цялата си същност Стрелецът просто ще бъде унищожен, ако партньорът им е неверен. Те изграждат живота си върху доверието и се отдават изцяло на връзките, така че очакват същото от партньора си. Ако бъдат предадени, те завинаги ще изтрият този човек от живота си.

Козирог

Козирозите, когато осъзнаят, че партньорът им не им е бил верен, незабавно стават откъснати и студени. Те предпочитат да изживеят ситуацията вътре в себе си и никога не се опитват да отмъщават.

Водолей

Водолеите изобщо не се притесняват от страничните връзки, защото самите те ги имат в изобилие. Може да направят скандал, но бързо ще им мине. Истината е, че те поначало не са много лоялни, така че лесно се справят с изневярата.

Риби

Рибите няма да търпят такова пренебрежително отношение към себе си и ще направят всичко, за да превърнат живота на предателя в истински кошмар. Те могат да бъдат невероятно емоционални и чувствителни, но веднага щом ги наранят, те веднага губят самообладание.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 5 Отговор
    индивидуално е
  • 2 Телец 😈

    6 3 Отговор
    За Телец е вярно.
  • 3 Петко

    5 4 Отговор
    Скорпионът ще отвърне с удар в муцуната на вече бившата половинка.

    Коментиран от #5

  • 4 Ехо от 4 клас, от махалата

    2 2 Отговор
    Отдавна учих бг език, не я приемам изневяра, особено от такъв, който дори няма и,, сурат,, камо ли акъл.... върви с корема напред, чули, то няма и как да е, но няма да е вечно....!
  • 5 Няма що ...

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Петко":

    Много мъжкарско ...
  • 6 Да смяташ 🐷

    1 0 Отговор
    За,,, добра,, боже, боже, ще си изям.т...от нерви и ят....!
  • 7 васик атанасова

    2 0 Отговор
    прочетох го и си изгубих времето нищо вярно няма