16 Септември, 2021 11:56 7 073 12

Ива Софиянска се уреди при Рачков

  • ива софиянска-
  • ива софиянска-божкова-
  • димитър рачков-
  • забраненото шоу на рачков

След дълго прекъсване Ива Софиянска-Божкова пак е част от голям тв екип

Ива Софиянска-Божкова започна официално работа при Рачков, пише burgas24.bg.

Дъщерята на Стефан Софиянски сподели кадри от първото живо предаване на "Забраненото шоу на Рачков", което стартира миналата неделя и в което Ива успя да влезе благодарение на продуцента Маги Халваджиян.

"Първо предаване - завършено", написа Софиянска на кадър, на който е видимо изморено и облечена с тениска на шоуто.

Повече от година Ива бе безработна, след като в началото на септември 2020 г. бе отстранена от Нова телевизия. Така Софиянска, която водеше собствено успешно предаване "Говори с Ива" в праймтайма на частната телевизия, остана без работа.

Днес Софиянска е отново в телевизията, но този път не пред камерите, а като част от многобройния екип зад камера на шоуто на Рачков. За да не се набива на очи, но и за да има някакви финансови постъпления, Софиянска се е заела да отговаря за гостуващите звезди при Димитър Рачков, които се подбират седмици по-рано, както и за тяхното безпроблемно участие в живия ефир.

През свободната си година Божкова не губи време и освен че отпочина активно, гледа двете си деца Васил и Мая, ходи на почивка в планината и морето неколкократно и се отдаде на ново занимание - йога. Практиките по йога Ива научава директно от сестра си, която притежава собствено студио в центъра на София.

Независимо от разнообразното си всекидневие извън екрана Ива винаги е желала работа в телевизията, а нейният близък приятел водещият Мон Дьо остана до нея в трудните моменти след отстраняването ѝ, като ѝ вдъхва надежда, че един ден отново ще е на екран.

Неведнъж в социалните мрежи почитатели на Ива ѝ отправят запитвания за предаването ѝ, както и какви гости би поканила, на което бившата водеща отговоря уклончиво.

Дали работата ѝ при Рачков е първата стъпка към собствено предаване, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божко-черепа

    35 3 Отговор
    Аз плащам мастрафа
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тумбак

    53 1 Отговор
    Нищо не става от Ива Божкова, къде ли не я бутаха баща и и Божков и навсякъде пълен провал, жената е свикнала да не работи от малка, не я мъчете
  • 4 ама нищо

    25 1 Отговор
    батеееее,набутали са я
  • 5 Циганизиран ром

    20 2 Отговор
    Многу грозну туй бе бате!
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 7 Отговор
    Ива Софиянска се е уредила с момче ,като слънце и две деца ,като Звездички!Друго ""уреждане"" не и трябва!
  • 7 Ето това

    11 0 Отговор
    Уреждане и корупция, допълнително ме съсипва...!
  • 8 Много

    9 1 Отговор
    е грозна, не бива да се показва, ама нейсе...
  • 9 Черепа

    13 2 Отговор
    Където пожелае, аз плащам и я уреждам. Ясно ми е, че не става, ама ко да праа. С баща и заедно пачки броихме. Ако каже и една жаба ще сложа да е водеша в талавизията.
  • 10 Що не ходи да копа на полето

    8 2 Отговор
    И кво ни занимавате с житието, битието на пачата?!😂😂😂
    И щяла да работи щото тока и хранителните продукти са увеличени двойно, и няма да може да си плаща сметките😂😂😂Стига сте правили зорлем такива известни, те ще останат завинаги, като чаветата на най големите крадци на прехода.И сигурно след някой ден ще ни описвате и житието на дечицата на служебния министър председател и пРезидента😂😂А спрете се с подмазването,а😈
  • 11 БРАВОООО

    1 1 Отговор
    ТРУДНО ЩЕ НАМЕРИ ДРУГА РАБОТА ОСВЕН В БЪЛВОЧА НА РАЧКОВ !
  • 12 ПКП

    1 1 Отговор
    ИВА СОФИЯНСКА БОЖКОВА - КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА !