Last news in Fakti

16 Септември, 2021 13:58 2 641 12

Бащата на Меган с тежки обвинения към Хари

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • томас маркъл-
  • кралско семейство

Томас Маркъл заяви, че принц Хари "се е провалил като съпруг"

Бащата на Меган с тежки обвинения към Хари - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принц Хари и Меган Маркъл „лишават“ децата си Арчи и Лилибет от възможността да видят баба си и дядо си, заяви днес бащата на Меган Томас Маркъл, пише „Дейли Мейл“.

77-годишният Маркъл обвини двойката, че е „ужасно несправедлива“ спрямо децата си, като ги държи далеч от роднини, включително от него, дядо им принц Чарлз и от прабаба им – кралица Елизабет II.

Томас Маркъл каза още, че в момента единственият член на семейството, който има редовен достъп до децата, е бившата му съпруга и майка на Меган Дория Рагланд. Той обаче се зарече, че няма да се обръща към съда, за да види децата, защото не иска те да бъдат „използвани като пешки“.

Попитан дали според него дъщеря му е човекът, който „контролира всичко“ във връзката ѝ с принц Хари, г-н Маркъл отговори: „Вярвам в това 100%. Дъщеря ми е човек, който обича да има контрол“.

Той обаче отправи сериозни обвинения и към принц Хари, с когото все още не се е срещал и заяви, че той не му се е обадил да поиска ръката на дъщеря му преди сватбата им през 2018 г. В друг коментар той обвини 37-годишният принц, че се е „провалил като съпруг“, що се отнася до психическото състояние на Меган.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 55635

    5 0 Отговор
    Хич не ме интерва.
  • 2 Хари и Меган да копат

    8 0 Отговор
    Я да хващат мотиките, дъртия Мегьо и той!
  • 3 Механик

    3 1 Отговор
    Благодарим ви за поредната, поредно-изчерпателно-изчерпателна статия, госпойце Намкояси. Това една много ценно-оценяваща новина за българският българин.
    Цялото българско човечество от сърдечно сърце сме ви благодарно-благодарни за това, че ни съобщите тази толкова значимо-важна статия!
  • 4 Край

    8 0 Отговор
    Защо са я кръстили Лилибет. Сега е по актуално Ефбет.
  • 5 Дъщеря

    8 0 Отговор
    му направи от забавния и добродушен Хари , винаги добронамерен и истински обичащ децата , един Чехльо ! Отделли го от семейство му , а тя самата няма контакт с нейното , освен с чернокожата ѝ майка !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Румен

    5 0 Отговор
    Абе с една дума : негроамериканци
  • 8 гост

    2 2 Отговор
    И това го казва прошляк, които се е развел и е оставил децата си да растат и да се оправят сами. Напълно в реда на нещата е да не се оставят децата на роднини, които не ти мислят доброто, не мислите ли? Имаш конфликт, не си добре дошъл, понеже имаш някакво мениение различно от дебилното и хоп, ти пак да се буташ там, откъдето те гонят. И аз съм така в семейството си и след доста опити просто спираш, нервите са огромни и това се отразява много повече на децата отколкот да не виждат дъртите.

    Коментиран от #11

  • 9 Мотив, неизвестен

    2 0 Отговор
    Ако е само това писание и и само един писач, с мед да го хрантутят! От глобализацията отразила се и в писанията в различни области от жиота са важни страната в която живееш и какви по природа са хората там. Дребни "души" навсякъде, мотив неизвестен (като правило 30 себърника), значение за (примерно) въртенето на земяна - НУЛА.
  • 10 Пакистанецът без зъби

    1 0 Отговор
    Искам да видя лилибет, а там няма ефбет има международна лотария....!
  • 11 Празко

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Гузната съвест мира не му дава и се опитва да стовари каквото може върху дъщерята и зетя :) Време е да го поканят в някой риалити формат да разкаже най-сетне в детайли каква ужааааасна дъщеря има, хахаха :)
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.