14 Март, 2013 17:22 1 072 0

Певицата Кейти Пери подготвя автобиографична книга

  • кейти пери-
  • ръсел бранд-
  • автобиография

Поппринцесата Кейти Пери е сключила договор на стойност 2 милиона британски паунда, за да напише автобиографията си, съобщи британският сайт ananova. Изпълнителката на мегахита I Kissed a Girl ще нарече мемоарите си „Част от мен“, както се казваше и нейният филм-концерт от 2012 г.

Книгата ще включва както подробности от кариерата на певицата, така и детайли от личния й живот, включително разпадналия се брак с актьора Ръсел Бранд и актуалната й романтична връзка с Джон Майер, уточни таблоидът „Сън“.

Източник на всекидневника твърди, че няколко издатели са преследвали Кейти Пери да сподели тайните си. Накрая тя склонила, за да знаят феновете й цялата истина за нея, а не само половината, тъй като бившият й съпруг Ръсел Бранд вече е публикувал две автобиографии, втората от които комикът е посветил на 14-месечния си семеен живот с Кейти. Двамата се разведоха в края на 20011 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА