Last news in Fakti

28 Септември, 2021 07:00 15 787 1

Вашият хороскоп за днес, 28.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Прекрасен ден за всичко, с което се захванат Девите днес

Вашият хороскоп за днес, 28.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Чувствата ви към един човек от противоположния пол започват да се задълбочават и ви е трудно да се занимавате с нещо друго. Ще се наложи, обаче да сте по-сериозни в работата си, особено, ако се налага да работите с други. Опитайте да сте по-концентрирани, любовта няма да ви избяга.

Телец

Няма да ви се тръгва много-много по задачи, но няма как. В действията си ще сте малко бавни, но пък дали ли сте дума – изпълнявате я. Добър ден да започнете хранителен режим, особено ако трябва да свалите бирата от коремчето си.

Близнаци

Малко ще ви трудно да промените ритъма си днес. Идеален момент да сложите в ред нещата на работното си място. Диетите днес не са за препоръчване, но е добре и да не прекалявате с храната.

Рак

Ще ви се иска да си останете у дома и да свършите повечето от нещата, които отлагате. Да, ама не. Ще трябва да измислите алтернативен план за действие, освен ако не сте от онези щастливци, на които не им се налага да ходят на работа.

Лъв

Трудно ще се застоите някъде задълго. Ще ви се иска да свършите толкова много неща, да се видите с толкова хора. Сигурно няма да успеете с всичко, но поне ще се чувствате екзалтирани и истински живи, а това е най-важното за вас нали?

Дева

Прекрасен ден за всичко, с което се захванете. Като изключим някой дребни изненади, няма какво да помрачи деня ви. Заблуждавате се относно чувствата на хората до вас, не бързайте да ги обвинявате в каквото и да е, а обмислете трезво как стоят нещата.

Везни

Днес ще сте дори прекалено пъргави и приказливи.Можете да свършите много неща,но ако говорите по-малко и действате повече. Не се разсейвайте.

Скорпион

Днес ще ви се мързелува и няма нищо лошо в това стига да не дразните с поведението си околните. Ще търсите сигурността на познатите неща. Хубав ден да премислите стратегията си за действие.

Стрелец

Малко разсеяни ще сте днес, но ако нямате да вършите нещо наистина важно, оставете всичко както е. Отделете повече време за разходки и ако можете останете за малко сами, така ще се почувствате наистина отпочинали и ще съберете вътрешните си сили.

Козирог

Вече настъпи и истинската есен, което може да донесе малко тъга в душата ви. Но пък колко топлина и уют има в есенните вечери на чаша червено вино в приятна компания...

Водолей

Странно ще се чувствате днес. Способни сте да погледнете собствените си емоции отстрани, но не и да ги контролирате. А това е твърде разочароващо, нали?

Риби

С леко напрежение започвате деня. Не се настройвайте негативно, за да не предизвиквате съдбата. Бъдете по-внимателни с всичко, с което се залавяте и не разчитайте много, че околните разбират вашето чувство за хумор.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ МИЛА КРАСАИЦЕ МОЯ