Last news in Fakti

27 Септември, 2021 22:31 8 245 13

Това са най-меркантилните зодии

  • астрология-
  • материалисти-
  • зодиакални знаци-
  • зодии-
  • меркантилни-
  • сметкаджии

За тях парите стоят на челно място и не биха жертвали комфорта си заради никого

Това са най-меркантилните зодии - 1
Снимка: shutterstock

Не всеки е готов да споделя живота си с любимия човек „както в богатство, така и в бедност“. Не всеки е готов да "пожертва" своето благо и не всеки търси любовта в чистия ѝ и безкористен вид. Любовта е различна за всеки и в повечето случаи се намира трудно. А когато я срещне, не всеки очаква чиста любов - някои се нуждаят и от богат партньор. За някои хора парите стоят на челно място в личните им приоритети и никога не биха жертвали материалния си комфорт.

Астролозите смятат, че за някои от знаците в зодиака е характерно по-скоро да си търсят спонсор, а не някой, който да обичат чисто и непреднамерено.

Скорпион
Те се считат за страстни любовници и обичат да са господари на партньорите си, но могат да бъдат доста прагматични. Скорпионите се нуждаят от победа на всяка цена и затова търсят най-успешния кандидат за сърцето си. Разбира се, те могат да бъдат щастливи с любимия си човек и в колиба, но ако това е луксозно бунгало на Малдивите, тогава щастието им ще бъде още пълно.

Лъв
Лъвовете обичат вниманието, така че могат да избират любимата/любимия си дълго и педантично. Те харесват самото чувство на влюбване и ако то е придружено от скъпи подаръци и вечеря в луксозен ресторант пред възхитена публика, тогава това се превръща в осъществена мечта за тях.

Стрелец
Стрелецът се характеризира с интерес към всичко ново и необичайно, така че избраният от тях човек е добре да разполага с пари, за да може да им осигури жизнения стандарт, който те смятат за достоен. Влюбвайки се в портфейла, а не в собственика му, те могат да бъдат принудени от собственото си желание да държат все повече и повече на парите, за сметка на любовта.

Козирог
Прагматичните и практични Козирози предпочитат реалния живот пред мечтите. А там те се нуждаят от финансова сигурност и увереност в бъдещето, така че изборът на партньор без стотинка в джоба не е за тях.

Телец
Телците обожават да се заобиколят с лукс, да живеят в изискан интериор, да посещават само най-добрите места и скъпи ресторанти. В любовта те избират заможни партньори, защото обичат да бъдат глезени и заобиколени от внимание. Те сякаш привличат късмет и пари, затова се сближават с богатите не само заради дебелите им банкови сметки, но и поради щастливо съвпадение.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миленоо,

    12 0 Отговор
    отвори един речник. Току-виж, вътре пише "коМфорт", а не "коНфорт".

    Коментиран от #8

  • 2 Виталия

    6 1 Отговор
    Всичко за скорпион е вярно! Попадат в 13-та непризната зодия паяк и наистина трябва да са победители. Затова им е необходим правилен партньор/ка до тях. Извън това да се опита някой да ги спре си е загуба на време, ако сами не пожелаят да се спрат
  • 3 bp7i

    2 5 Отговор
    Най гадната зодия е телец. Естествено винаги има и изключения.

    Коментиран от #4

  • 4 Виталия

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "bp7i":

    Може би зодия телец (taurus Russia) има връзка като наименование от прабългарския кхан Телец, рода Вокил. Също има село Вокил в Североизточна България. Знам ли къде точно е причината за не гаден, по-скоро силно избухливия характер?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хохо

    3 3 Отговор
    Скорпитата са отвратителни
  • 8 Ко значение има ко пише?

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Миленоо,":

    Защо едни хора требва да решат за други хора кое как се пише и поставят ограничения?всеки може да се изразява както намери за добре за себе си като трябва да може да разбере и останалите
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Морталия

    2 0 Отговор
    Всички станаха алчни и крадливи, независимо от зодията.
  • 11 Пише, че на

    1 0 Отговор
    Стари години, още повече ви се еде л.....!
  • 12 Човек

    0 0 Отговор
    Забравили са Дева.И нас ни смятат за материалисти.Макар това да не е така .
    По-скоро съм минавал през пари,шефове и фирми в името на спокойствието.Девите сме си прагматични.Жена ми е Скорпион.Не мисля че казаното е вярно.
    Понеже нито съм милионер,нито пък много вървежен или много успял и оправен.Спрямо болестите си я карам криво ляво.Работя пряко болки и диагнози.Отдавна щеше да ме е оставила ако беше такъв Скорпион.
  • 13 Жена ми е скорпион

    2 0 Отговор
    Хахаха...... прагматична дева...... хахаха........ разбира се...... хахаха.......!!