Last news in Fakti

29 Септември, 2021 14:56 28 422 6

Тамара Глоба посочи кои зодии ще преобърнат живота си до дни

  • астрология-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • тамара глоба

На всички останали астрологът препоръчва да положат максимални усилия, за да постигнат целите си

Тамара Глоба посочи кои зодии ще преобърнат живота си до дни - 1

Есента е подходящ момент за натрупване на финанси и кариерно развитие, казва известния астролог Тамара Глоба.

По думите ѝ, през втората половина на октомври ще настъпи време за активна работа, грижа за близките и решаване на жилищни проблеми.

За голяма част от зодиакалните знаци месецът ще е спокоен. За някои средата на октомври ще донесе трудности в личната и в професионалната сфера.

Месецът ще е най-успешен за представителите на зодия Лъв, Козирог и Скорпиони. Тамара Глоба препоръчва на всички останали да положат максимални усилия, за да постигнат целите си.

За да постигнете успешен резултат в бизнеса и важните преговори, трябва да ги отложите за благоприятни дни, които през октомври ще са 7, 11, 12, 17, 23 и 27. Положението на Луната и Слънцето спрямо съзвездията ще ви помогне да получите това, което искате.

Особено внимание заслужава здравето в неблагоприятните дни - 1, 2, 3, 6, 20, 29 и 30 октомври. В тези моменти е нежелателно да се извършват сложни операции.

Във финансов план октомври ще е успешен за всички зодии, но особено благоприятен ще се окаже за Раците, Стрелците, Телците и Скорпионите. Те ще се радват на голям успех в трудни задачи и важни преговори.

Големи възможности за кариерно развитие и приходи ще имат представителите на зодия Везни. Те могат да разчитат на успех, ако обърнат внимание на спешните задачи.

За Рибите месецът ще бъде много труден от финансова гледна точка. Те ще трябва да се въоръжат с търпение и да започнат да пестят пари.

Ето за какви изненади трябва да се подготви всеки знак от Зодиака през октомври:

Овен

Жилищните въпроси ще бъдат от първостепенно значение в живота на представителите на тази зодия през октомври. Овенът ще изразходва всичките си сили за решението им. Въпреки проблемите и неразбирането от страна на околните, ги чакат успехи.

Телец

Любовта и семейството ще бъдат най-важните ви приоритети. Ще се стремите към благополучието на близките си и създаването на комфортна атмосфера.

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак ще се радват на добри дни на работното място. Новите задачи и обещаващи проекти ще отнемат цялото им свободно време. Заради недостатъчно внимание в личния живот са възможни конфликти.

Астрологът препоръчва да отделят повече време на здравето си.

Рак

Високият енергиен потенциал ще ви даде възможност за реализиране на замислените идеи. Тамара Глоба съветва да обърнете внимание на хобито си. Не е изключено то да се превърне в източник на допълнителни доходи, което ще помогне за укрепване на финансовото ви състояние.

Лъв

Успехите на работното място и дългите командировки ще доведат до нарушаване на семейните отношения. Лъвовете трябва да отделят повече време на близките си.

Дева

През октомври ви очаква преместване в друг град или дори държава. Това е добра възможност да промените живота си към по-добро, да промените приоритетите си и да помислите за наследници.

Везни

Прагматичните Везни ще се стремят да увеличат капитала си. Заслужава си да инвестират наличните средства в бъдещето.

Недоброжелателите ще се опитат да нарушат благополучието им, затова ще бъде добре да държат непознати хора далеч от личния си живот.

Скорпион

През октомври ви очаква съперничество с конкуренцията. Може би е време да започнете да се замисляте за семейството и стабилност. За да поддържате финансовото си състояние, трябва да спрете да харчите пари за безполезни неща и да се научите да пестите.

Стрелец

Месецът ще бъде подходящ за реализирането на стари идеи. Това ще ви помогне да направите голям скок в личностното израстване.

Семейството и близките ви ще ви подкрепят в трудни моменти, което ще ви позволи да постигнете всичките си цели.

Козирог

За представителите на този знак е време да излязат от защитната си позиция и да преминат в настъпление.

Астрологът съветва Козирозите да бъдат по-упорити и да популяризират идеите си, въпреки препятствията.

Водолей

За да постигнете успех в работата, трябва да си осигурите подкрепата на шефовете. Отговорният подход ще ви издигне в очите на ръководството и ще ви направи пръв кандидат за увеличаване на заплатите или издигане по кариерната стълбичка.

Риби

През октомври семейството ще бъде ваш основен приоритет. Трябва да привлече подкрепата на близките си. Това ще ви помогне да преживеете дори най-трудните моменти.

Финансови проблеми не са изключени, затова трябва да се научите как да пестите пари, пише сайтът jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чудесно

    4 0 Отговор
    Лично аз ще преобърна няколко до дни.
  • 3 Лили

    9 2 Отговор
    Не че вярвам на врачки, но е приятно, че публикувате нещо, написано от рускиня. На фона на русофобията, насаждана у нас от американците, това е приятно!

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Виталия

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Лили":

    Тамара е била грузинска😂 царица. Името е грузинско, не руско. Както Наташа е сръбско-руско и т.н.
  • 5 копи пейст

    6 1 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 6 Б. М.

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Лили":

    Тази шмекерка, че и другия шмекер Глоба, да си ходят в Сибир да си "врачуват"! Или там балъците русофили са по - малко? А за теб има лесно ЧЕМОДАН 🚂 МОСКВА