Last news in Fakti

30 Септември, 2021 10:56 2 246 3

Официално: Бащата на Бритни Спиърс вече не е неин попечител

  • бритни спиърс-
  • попечителство-
  • баща-
  • джейми спиърс-
  • съд

Попечителството над певицата от собствения ѝ баща продължи повече от 13 години

Официално: Бащата на Бритни Спиърс вече не е неин попечител - 1
Снимка: Shutterstock

Съд в Лос Анджелис отне от бащата на Бритни Спиърс попечителството над певицата, с което той контролираше живота и парите ѝ в продължение на 13 години, предаде Асошиейтед прес.

"Настоящата ситуация е непоносима", заяви съдия Бренда Пени след изслушването на аргументите на двете страни. "Тя е отражение на една създала се токсична среда, която изисква отстраняването на Джеймс Спиърс".

Това е голяма победа за поп звездата, която бе внесла иск да се освободи от попечителството на баща си, продължаващо от 2008 г., припомня БТА.

В началото на септември Джейми Спиърс подаде молба до съда в Лос Анджелис да сложи край на попечителството над певицата.

Това се случи след като Бритни се оплака пред съда през юни, че режимът е насилствен и унизителен за нея. Тя подаде правни документи с молба баща ѝ незабавно да бъде отстранен като попечител на състоянието ѝ от 60 милиона долара.

Тогава певицата се оплака, че заради попечителството няма право да шофира, да има деца и дори да се омъжи за годеника си. Мярката бе наложена от съда заради временното психическо състояние на Спиърс преди години.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наблюдател

    4 1 Отговор
    Сега вече може да се развихри.

    Коментиран от #2

  • 2 Komapak

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "наблюдател":

    От толкова много наркотици мозъка и е на пихтия. Поне има достатъчно да се друса колкото иска и да плаща за да прикрива факта.
  • 3 кастроли

    0 1 Отговор
    Е,хубаво,де ,знаем!