30 Септември, 2021 11:53 4 820 7

Обрат: Брад Пит съди Джоли

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • съд-
  • дело-
  • имот

Разделената двойка се скара за имоти

Обрат: Брад Пит съди Джоли - 1
Снимка: Shutterstock

Наскоро стана известно, че Брад Пит отново съди Анджелина Джоли. Актьорът обвини актрисата, че се опитва да го лиши от дяловете от общото им имущество. Сега се появиха нови подробности за скандала между бившите съпрузи, пише tialoto.bg.

И ако доскоро причината за конфликта между Джоли и Пит бе начинът, по който ще бъде разпределено попечителството над децата им, то нова вълна неразбирателство във взаимоотношенията им носи и семейното имение в южната част на Франция. Имотът е внушителен и е на стойност 164 млн. долара.

Според твърдения на актьора, Анджелина се е опитала да продаде своя дял от имота зад гърба му. Други съобщения обясняват, че двойката се е съгласила да се информира взаимно, ако възнамеряват да продадат акциите си.

Оказа се, че Джоли действа в рамките на споразумението за развод и прави опити да преговаря с адвокатите на Пит, но те не дават съгласието си. Поради тази причина актрисата направила отклонение.

„Неизменно действията на Анджелина спрямо Брад са отмъстителни. Това е още един пример за това как човек се опитва да заобиколи правилата и да избегне задълженията си“, каза по-рано източник, цитиран от OK Magazine.

Двойката бе сред най-влиятелните в Холивуд. Разпадът дойде през 2018 г. след семеен скандал, в който бе замесено и едно от децата на Джоли и Пит. Оттогава двамата се опитваха на няколко пъти да изгладят разногласията, но явно до този момент не успяват да постигнат споразумение.Джоли неведнъж е обвинявала бившия си в тормоз, заради вредното му влияние от алкохола.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ах Пит

    2 5 Отговор
    Имаш по чаровен поглед от жена, пиар ли е това,.... съдене, нз си какво, така или иначе, имате едно дете и то голямо, което може да реши при кого да бъде, за, пари и имоти, еднакво сте богати..... както и да е, не сте интересни...!
  • 2 А ТАКЪВ

    23 0 Отговор
    Съд до дупка брато......Разкажи и играта на тая кощрамба......!!!!
  • 3 Верно ли

    17 1 Отговор
    Да я смачка от съд тая ционистка пионка!
  • 4 123

    8 0 Отговор
    Джоли се е продала на Сатанистите.
  • 5 Гъдю Гъдев

    18 0 Отговор
    Анджелина Джоли първо го разведе, а сега ще го обере. Направи го на маймуна..
  • 6 пешо

    16 0 Отговор
    тая стана носителка на всички напредничави "ценности", които ни пласира холивуд. забрави се и си повервА. всъщност - само актриса е, рецитира пред камера чужди мисли и играе чужди чувства. много рядко някой от тях надскача занаята си. тя не е.
    а брад е пич. да се бори за правата си, че иначе тая жив ще го одере.
  • 7 Сух

    11 0 Отговор
    И кво излезе, хърбата Джоли само едни джуки има, а къв батал е. Бил прекалявал Брад Пит с алкохола, ами нормално с такова нещо до себе си.. Ама то на това хърбаво чучело това не може да му мине през акъла, че може да е в основата на проблема.