7 Октомври, 2021 11:34 8 353 8

Любовните сцени с Дженифър Анистън били мъчение за...

  • дженифър анистън-
  • джейк джилънхол-
  • актьори-
  • филм-
  • любовни сцени-
  • интимни сцени

Джен и Джейк са имали интимни сцени във филма "Доброто момиче"

Любовните сцени с Дженифър Анистън били мъчение за...  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

През последните две десетилетия Джейк Джилънхол постепенно се присъедини към най-ярките звезди на холивудския небосклон, заемайки място сред най-популярните мъже в бизнеса, способни да превърнат в злато всяка продукция, в която участват. Разбира се, това означава, че той неведнъж е имал удоволствието да си партнира пред камера с онези жени, по които цял свят въздиша, а наскоро стана ясно, че компанията на една от тях толкова силно го е притеснила, че дори само факта, че стои до нея, постоянно го карал да се изчервява на снимачната площадка, пише life.dir.bg.

Актьорът гостува виртуално в предаването на Хауърд Стърн, където разказа как точно се е чувствал по време на любовните сцени с Дженифър Анистън във филма от 2002 г. "Доброто момиче". Много преди да заснеме романтичната лента с бившата съпруга на Брад Пит, той на няколко пъти е говорил открито за това колко я харесва, а сега Джейк се шегува, че горещите сцени с Джен са били истинско мъчение за него.

"Бяха изтезание... но също така и удоволствие. Всъщност бяха и двете", каза той с усмивка.

След като водещият се пошегува, питайки дали тялото му все пак не е реагирало на близостта му с нейното, събеседникът му отговори, че любовните сцени по принцип го карат да изпитва не друго, а неудобство.

"В тези моменти пред теб стои екип от 30, а понякога дори 50 души, които те гледат. Ако снимат близък план, тогава броят на хората е по-малък, но пак е странно. Просто няма как да се възбудя", призна 40-годишният мъж. "Всичко е механично, наподобяващо танц, чиято хореография предварително си заучил. В някои случаи даже прилича повече на битка", каза през смях той.

Носителят на награда БАФТА разкри трика, до който са прибягнали, за да са сигурни, че с Анистън ще се чувстват достатъчно комфортно по време на снимките.

"Всеки път, когато с нея трябваше да бъдем в "хоризонтално положение", между нас имаше възглавница. Случваше се доста често, защото персонажите ни просто не можеха да свалят ръцете си един от друг и често правеха любов", спомня си той.

Колкото до това чия е била идеята за този подход, Джейк категорично казва, че екранната му половинка стои зад нея.

"Определено беше нейно предложение, което поднесе изключително любезно, преди да започнем да снимаме. Е, реално тя не потърси моето мнение, просто ме осведоми: "Слагам възглавница тук, да знаеш", каза звездата от "Принцът на Персия".

Той обаче не за първи път говори за работата си със своята колежка. През 2016 г., в интервю за списание "People" се пошегува, казвайки, че тя не е никак симпатична, а на моменти е груба.

"Човек трудно може да ѝ направи комплимент. От години съм влюбен в нея, но това не направи партньорството ни пред обектива по-лесно", закачливо заяви Джилънхол.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    5 15 Отговор
    Не занам за нея дали е било мъчение, ама какво ли е било на партньорите й като са усетили кайсиите й и стария лекопласт у килотите й..?
  • 2 Пусни съсетката

    9 17 Отговор
    За, любовните сцени, тя не изпитва неудобство, дори от себе си, въпреки, че е стара и грозна...!
  • 3 Зор

    5 4 Отговор
    Откъртили ли са амортисьорите на караваната?
  • 4 Може и Форд

    3 3 Отговор
    Да е бил..!
  • 5 Алтер

    9 4 Отговор
    Докато се търкалят мисли за Пит, за това и е трудно и не може да си отвори устата за целувка, да не говорим когато актьора се опита да я докосне по гърдата. Много слаба актьорска игра.
  • 6 Гост

    7 7 Отговор
    Тая пък кво се прави на ощипана мома,сякаш сме забравили за кариерата и в порноиндустрията

    Коментиран от #7

  • 7 Мисля

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Мисля че я бъркаш с Никол Анистън която е американска порно актриса

    Коментиран от #8

  • 8 Гост

    0 6 Отговор

    До коментар #7 от "Мисля":

    Ако Никол и е сестра и си приличат е възможно да греша,но според мен Точно Дженито се снима в тая индустрия преди да стане почтена" актриса