Last news in Fakti

20 Март, 2013 20:17 5 665 0

Кои са най-сексапилните модели в света

  • класация-
  • най-сексапилни-
  • модели

Флагманът на моделския бизнес – сайтът MODELS.com, публикува новият професионален рейтинг на 25-те най-секси манекенки в света. Критерии за оценка са не толкова външността на момичетата и техният чар, колкото дали и доколко са търсени в модния свят, успешни ли са рекламните кампании с тяхно участие (най-вече на бельо), честотата на появите им върху корици на лъскави списания и дори „културното им влияние“. Тази класация е доказателство, че сексапилът е стимул за големи поръчки и като резултат носи крупни печалби.

В тазгодишния списък на секси моделите най-преуспяващи са бразилките. Адриана Лима и Жизел Бюндхен са на първа и втора позиция в него. В Топ 25 има девет представителки на страната на кафето и самбата.

На второ място е лобито на американките. Моделът Кейт Ъптън е на трета позиция в класацията по сексапил, а още четири нейни съотечественички са в списъка. Рейтингът включва три холандки, две рускини, представителки на Великобритания, Австралия, Литва, ЮАР, Намибия и Израел.

Почти всички включени моделки са участвали в прояви на известната американска марка за дамско бельо Victoria`s Secret или са се снимали за еротичния календар на Pirelli.

Сред по-известните имена в списъка са британката Роузи Хънтингтън-Уайтли, на която приписват връзка с принц Хари (5-о място), съпругата на Орландо Блум – австралийката Миранда Кер (6-о място), любимата на футболиста Кристиано Роналдо – Ирина Шейк, която е полутатарка (13-о място), бившата тръпка на Леонардо ди Каприо – Бар Рафаели от Израел (17-о място) и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА