Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 11:45 6 153 4

"Булката крадец" - окрадна парите и бужутата от семейството на съпруга си

  • булка-
  • пари-
  • бижута

Булката избяга веднага след сватбата

"Булката крадец" - окрадна парите и бужутата от семейството на съпруга си - 1
Снимка: Shutterstock

В индийския град Майнпури, Утар Прадеш, едно момиче открадна пари и бижута, дадени ѝ от семейството на съпруга ѝ преди сватбата, и избяга веднага след брака, съобщава ДНК Индия.

Бащата на младоженеца се съгласил за брак на сина си с момичето чрез посредник. Той поставил условие на баща си Раджу - той трябвало да плати 80 хиляди индийски рупии на бъдещата булка. Мъжът дал необходимата сума, както и бижута, дрехи и много други подаръци на момичето, а сватбата била насрочена за 17 август, пише blitz.bg

След церемонията младоженците и роднините се качили в автобуса, за да отидат до къщата на Раджу. В този момент индийката казала на съпруга си, че е много жадна и го помолила да ѝ донесе бутилка вода. Когато индиецът се върнал с вода, той открил, че съпругата му го е измамила, избягала и взела със себе си пари, бижута и многобройни подаръци от баща му.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    9 1 Отговор
    За това нашите ромеи не се женят!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 нормално

    11 1 Отговор
    брак чрез посредник, ето ти тези пари, бижута, и скъпи подаръци, пък тепърва ще се опознаваме, и ще правим други неща, история за индийски филм, тип "Слонът моя приятел", но като цяло реалити като от един квартал познат от моето детсво в родния ми град като "Шекер Махала".
  • 4 Циганизиран ром

    13 3 Отговор
    Тва е наше момиче от маалата в Утар Прадеш.