18 Октомври, 2021 11:58 7 617 4

Деми Ловато не прилича на себе си (СНИМКИ)

  • деми ловато-
  • неузнаваема-
  • промяна-
  • затлъстяване-
  • напълняла

След борбата със зависимостите и пътя към себеоткриването, днес Деми не прилича на звездата на Дисни, която бе в миналото

Деми Ловато не прилича на себе си (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американската певица Деми Ловато бе заснета в Западен Холивуд в компанията на най-известната наследница Парис Хилтън. Малцина обаче успяха да разпознаят известната музикантка.

Бившата звезда на "Дисни" демонстрира популярната прическа "футболист", а папараците я хванаха в дълга карирана риза и черни чорапи. Освен това Деми е видимо доста напълняла с откровени признаци на затлъстяване, пише БГНЕС.

Деми се бори с пристрастяването към наркотиците и алкохолната зависимост от години. През юли 2018 г. поп звездата беше открита от асистентката си в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис, само месец след като разкри, че е нарушила трезвеността си. Тя едва оживя след свръхдозата, прекара две седмици в болница, а след това в клиника за рехабилитация.

Звездата се бори и с депресия и метаболитни проблеми, което според нея е било спусък за всичко, което ѝ се е случило.


"Опитвах се да кажа на света, че съм доволна от себе си, което не беше вярно. Живях в лъжа. Много е трудно, когато живееш заобиколен от хора, които ти казват как трябва да изглеждаш“, каза веднъж певицата.

Наскоро тя разкри в серия от документални филми, че е била изнасилена като тийнейджърка. Макар да не каза кой е човекът, извършил това, тя разкри, че това е бил първият ѝ път и се е случил против нейната воля още на 15 години. Момчето е бил неин връстник - актьор, с когото е работила най-вероятно в Дисни.

Тя никога не е крила проблемите си и един от тях е бил връзката ѝ с баща ѝ Патрик, който, както тя каза, е бил насилствен към нея и майка ѝ.

„Той беше зъл, но искаше да бъде добър човек. Той искаше да спаси семейството си, но все пак каза, че се радва за майка ми, когато тя се омъжи повторно“, каза Ловато в интервю.


Баща ѝ почина през 2013 г. от последиците от рак, след което певицата каза, че е бил психично болен. Ловато разкри, че е научила късно за смъртта на баща си и съжалява, че не е поддържала комуникации с него, а той е издъхнал напълно сам.

Миналата година Деми обяви годежа си с партньора си Макс Ерих, но скоро след това двойката се раздели, когато стана ясно, че Макс се е опитвал да се докопа до много колежки на Деми, сред които Тейлър Суифт и Селена Гомес. Според феновете на известните певици Ерих не е търсил любов, а бърз начин да се изстреля към известността.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 даадаада

    11 0 Отговор
    Ако Жена каже, че обича повече детето си от мъжа си, не и вярвайте! Детето може да го остави при съседката, но мъжа никога!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рьостем

    4 0 Отговор
    Вазбудих се, най вече от прическата и...!
  • 4 Петко

    7 0 Отговор
    А за зависимостта от пържолите нищо не казват?!