Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 22:43 6 919 4

Наказателен отряд вилнее във „Фермата“

  • фермата-
  • риалити шоу

Някои от риалити героите ги сравниха с тези в поправителен лагер

Тежки времена настанаха във „Фермата“. От днес из стопанството ще вилнее наказателен отряд и ще налага тежки санкции на по-шумните, свободолюбиви и непримирими участници. Който нарушава правилата и не се подчинява, ще бъде лишаван от козметика, от багаж и дори от храна.

Другарският съд беше предложен от привърженика на твърдата ръка, хлебаря Чавдар, а в него влязоха предприемачът Любо, актьорът Кирил и футболната съпруга Теодора. Тримата ще следят за спазването на тишината в стопанството след 23 часа, ще санкционират участниците, които си позволяват груб и обиден език, ще ги задължават да си мият редовно посудата и да четат Алманаха.

Новите правила обаче не се понравиха на всички, а някои от риалити героите ги сравниха с тези в поправителен лагер. „Обмислям преврат“, заяви подразнен барманът Ивайло.

Наказателен отряд вилнее във „Фермата“


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    11 3 Отговор
    Вененелинче за теб е логично да гледаш такива простотии, че и да ги коментираш.
  • 2 УЖАС

    3 0 Отговор
    Тримата предатели на Хан Крум ,)
  • 3 Ох боже..!

    3 1 Отговор
    И около мене има такъв... във. фермата, са си играли на каквото си искат и то за пари.....,, ударете,, на,, голо,, на тоз 20.тояги, защо.......нещо подобно...!
  • 4 Dui

    12 0 Отговор
    Бах ти разглезените дудуци и кифли в тоя сезон. Все по-калпави ги избират, и като има някой нормален да въдвори малко ред, скачат срещу него