Last news in Fakti

25 Март, 2013 11:15 1 331 0

Гуинет Полтроу бори гнева с хранителен режим

  • гуинет полтроу-
  • хранителен-
  • гняв-
  • режим-
  • актриса

40-годишната актриса разкри, че начинът и на хранене е заздравил дори брака й с музиканта Крис Мартин.

"Имах много неизразен гняв вътре в себе си. Съобразявах се с чувствата на другите хора много повече отколкото с моите собствени. След това влизах в колата си и крещях в трафика, борех се със закачалките в гардероба ми, ядосвах се без причина. Реших да се справя с този гняв като променя начина си на живот. Решението го взех, след като изживях един тежък пристъп на паника. Тогава моят лекар  Алехандро Юнгер ми препоръча да махна от менюто си всички млечни продукти, всички полуфабрикати и храните, които съдържат захар и глутен. Веднага си помислих, че няма да има какво да ям, но се оказа, че има.", сподели Полтроу за списание „Self”.

Освен това, блондинката е решила да популяризира своите хранителни навици, написвайки книга със 185 рецепти.

"Направих тази книга, за да спра да ям постоянно кафяв ориз и да разнообразя менюто си. Рецептите са различни - с ниско съдържание на въглехидрати, без глутен, но са готвени. С тази диета се почувствах не само по-лека, но и емоциите ми станаха по-гладки.", допълва тя.

"В началото се опитвах да се храня по този начин два или три пъти годишно за около три седмици. В миналото не бях готова за тази саможертва. Но животът е въпрос на баланс и човек трябва да се храни здравословно, ако иска да постигне този баланс. Постепенно този режим стана мое ежедневие.", казва още Гуинет.

Относно справянето с проблемите чаровната актриса заявява следното:

"Вие няма да научите нищо в живота, ако бягате от трудните разговори. Човек трябва да се изправя директно срещу нещата, които го притесняват и му пречат. Той трябва да приема предизвикателства."

"Обичам да се събирам на по чаша мартини с моите приятелки. Чувствам, че около мен се оформя нещо като „сестрински" кръг. Днес на 40 години се чувствам много по-добре, отколкото когато спечелих наградата си „Оскар" на 26 години. Сега около мен има любов и подкрепа. Аз се чувствам наистина щастлива жена"
, завършва Полтроу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА