25 Октомври, 2021 10:47 8 101 17

Кремена Халваджиян прекали с лицевите интервенции

  • кремена халваджиян-
  • бръчки-
  • ботокс

Tя решила да изглади бръчки и да се освежи, но меко казано е прекалила

Кремена Халваджиян е наблъскала лицето си с повече химия дори от своята приятелка Гала, забеляза "Уикенд". Лицето на бившата стилистка на предаването "На кафе" напоследък е опънато като на мумия. На 52-годишна възраст тя е решила да изглади бръчки и да се освежи, но меко казано е прекалила.

По лицето на Кремена Халваджиян напоследък не се забелязва нито едва бръчица, дори когато притежателката му се усмихва широко. Русокосата дама, която се беше оттеглила от публичните изяви в последните месеци, отвори ново заведение преди около 2 седмици. На партито за откриването му тя се бе спретнала доста шармантно в любимия си стил, според който бельото, нощниците и пижамите се носят на светски сбирки вместо официално облекло. Черната дантела на комбинезона, който бе облякла, обаче далеч не беше толкова впечатляваща, колкото изпънатото ѝ като балон пред пръсване лице. Жената на Маги Халваджиян вероятно се е разкрасила специално за случая, но вместо ефект, е получила дефект от специалистите, на които е платила за услугата. Кожата ѝ изглежда като напомпана. Според всеобщото мнение, притежателката ѝ е изглеждала далеч по-добре в естествения си вид, пише burgas24.bg

Кремена Халваджиян доскоро бе известна с избягването на ботокса и хиалурона. Тя носеше с достойнство своите 52 години, като не изпадаше в крайности относно процедурите за подмладяване. Блондинката разчиташе на естествения си чар и това бе един от най-силните ѝ козове. Какво се е случило сега, за да се откаже от тази своя житейска философия, не е известно. Но според повечето странични наблюдатели би било добре да се въздържа от подмладяващи процедури занапред.

Стари снимки на Кремена, на които между другото тя носи същото комбинезонче, което е облякла за откриването на заведението си, я показват във вида, който природата е избрала за нея в актуалната ѝ възраст. По лицето ѝ се виждат някои несъвършенства, но то е изразително и чаровно. На снимка с Гала и част от бившите панелисти в "На кафе", където доскоро работеше госпожа Халваджиян, ясно се вижда разликата между нейното лице и това на Гала, която от години прави отчаяни опити да изгледа по-млада отколкото е в действителност. Сега вече и двете са еднакво подпухнали.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жабока Кермит

    25 0 Отговор
    Тая ме засрами! Има по-голяма уста от мене.
  • 2 железаров

    26 0 Отговор
    Верно е като халва в главата.
  • 3 Естет

    11 0 Отговор
    А саналните?
  • 4 ВАЖНИ НОВИНИ

    15 0 Отговор
    Ох ,как ми олекна ! Така се бях притеснил , че нищо не е писано скоро за Кремена Халваджиян , но сега вече съм спокоен. Чакам с нетърпение и изключително важната информация за месечният цикъл на Мара отварячката , както и новината , която целият свят чака със затаен дъх - къде са и какво правят Гущеров и жена му.
  • 5 скука

    15 2 Отговор
    модерна жена казва на мъжа си:-Ще боядисам косата си червена! Защо ти е ?-пита мъжа.-Ами искам да направя нещо лудо и нестандартно с главата си! Е.че вземи прочети една книга тогава!-казал мъжа.
  • 6 Янко

    6 0 Отговор
    Това бабе си сака опъване, ама не с ботокс
  • 7 жена и кола

    6 1 Отговор
    Жената е като колата - с годините става все по-скъпа за поддръжка. А и колкото по-луксозна е била на младини, толкова по-скъпо ти струва като остарее.
  • 8 вили

    12 0 Отговор
    кой им дава пари та тия кифли бе от къде са тия пари
  • 9 Lina

    8 0 Отговор
    Нищо прекалено не е красиво, а напротив - гротескно е. Друга причина за вида и е, че е плачка, което състарява 100 % . Вместо целия този ботокс е било редно лизинг да направи, поне нямаше да има такъв подут вид.
    Нощницата- пижама - дреха няма да коментирам. Нищо ново
  • 10 гост

    2 2 Отговор
    Нищо и нема, некои дори прекаляват с лицевите опори, и пак нищо ...
  • 11 Уста

    3 1 Отговор
    от едното ухо до другото , кусур бръчки да опъва ?
  • 12 Обществен враг номер 1

    3 0 Отговор
    Много хубави тромпети прави
  • 13 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ЙСИФ КОБЗОН НОСЕШЕ ХИМИКАЛОВА МАСКА 10 ГОДИНИ ПРЕДИ ДА УМРЕ !!!!!! НО ЖЕНИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ - ВИНОВНИ СА МЪЖЕТЕ !!!
  • 14 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    НАУЧЕТЕ СЕ ОТ МАЯ МАНОЛОВА --- ФОТОШОПИНГ ; СВЕТЛИНИ ; ФОТОШОПИНГ И ПЛАТЕНИ СВЕТЛОСЕНКИ --- ДАЛЕЧ ОТ ГУШАТА !!!
  • 15 Стар терикат

    4 0 Отговор
    Страшно грозна жена
  • 16 митака

    2 0 Отговор
    Уаууу страх - баба Яга ряпа да яде. Тая изби рибата първа е в класацията по грозотия. Той Магърдич не е гнуслив.
  • 17 tato

    0 1 Отговор
    Халваджян или Бибиян?
    Тези Янове нямат ли си държава или тук ботукса е по на оферта