Last news in Fakti

26 Март, 2013 11:03 1 829 0

Битка за оставане в "Гласът на България"

  • преслава-
  • гласът на българия-
  • данчо караджов-
  • вики-
  • миро-
  • битка

Предаването „Гласът на България” по bTV  е в една от най-интересните си фази.

Участниците са разделени на двойки.  Двойката излиза на „ринга” и се провежда  певчески двубой за оставане в шоуто.

Треньорите , в лицето на Данчо Караджов, Вики от „Мастило”, Миро и Преслава, за време от седем секунди имат право да спасят с „кражба”  двама отпаднали участника.

След като Данчо Караджов, Вики и Миро изразходиха "кражбите" си още в първите вокални двубои, цели петима участници отпаднаха от шоуто в третото издание на битките. Преслава пък успя да спаси двама изпълнители и вече и тя няма право на "кражби".

От днес  „Гласът на България” може да се похвали с втори водещ в лицето на атрактивната и обичана българска актриса Яна Маринова. Нейният изключително характерен и разпознаваем глас ще се присъедини към този на Мартен Роберто в търсеното на онзи кандидат, който с много талант и силна психика ще заслужи мечтаната титла.

Вече няколко пъти треньорите в шоуто, описват участниците, които продължават напред като „бойци”. С появата на Яна Маринова към музикалната сцена на „Гласът на България” ще се присъедини още един истински боец, защото близките и приятелите й много често я наричат именно така.

„Аз съм подчинена на музиката. На онази, която докосва сърцето и го кара да закипи. Щастлива съм, че ще имам възможността да общувам и да улавям първите и най-истински емоции на участниците в шоуто, защото се възхищавам на всички изпълнители, чиито песни могат да те накарат да мечтаеш или пък да те хванат за гърлото и да те оставят без дъх” – споделя Яна за новото предизвикателство, което й предстои.

Концертите на живо в „Гласът на България” ще започнат след края на вокалните двубои, а кои от участниците ще оцелеят в битките тази вечер, зрителите могат да видят в „Гласът на България” от 20:30 по bTV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА