Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 18:20 5 990 1

Фотографът Ауи Рабелиста: Бях влюбен в Лори и това не е нещо, което ме е страх да споделям

  • лорина камбурова-
  • любов-
  • фотограф

Двамата са имали много специална връзка още от момента на запознанството си на снимките на филма "Поробени"

Вчера, на 25 октомври, Лорина Камбурова трябваше да навърши 30 години, но вместо празненство и торта, нейните най-близки приятели споделят спомените си в нейна памет, съобщава Би Ти Ви.

Само най-близките хора на младата актриса са знаели, че тя е трябвало да се подложи на белодробна трансплантация. Но тя така и не я дочака.

"Понякога ѝ беше трудно да си поеме въздух и изпадаше в паника. Обаждаше ми се в 2 или 3 през нощта. Беше ми трудно, защото чувах учестеното ѝ дишане. Усещах, че пулсът ѝ препуска. Опитвах се да я успокоявам, правехме упражнения за дишане. Веднъж ми каза "Продължавай да говориш, гласът ти ме успокоява". Предложих ѝ да иде в болница и в крайна сметка тя отиде. Но именно там се зарази с ковид" - споделя фотографът и оператор Ауи Рабелиста в ефира на bTV, на когото тя е казала, че има фиброза на белия дроб.

Двамата са имали много специална връзка още от момента на запознанството си на снимките на филма "Поробени". Тогава всеки от тях бил обвързан и поддържали дистанция.

"Когато се запознахме, преди повече от 3 години, между нас имаше моментална връзка. Тя ми се усмихваше, аз се смеех. Миналата година тя се свърза с мен - искаше да си говорим. Попита ме как съм и след този момент започнахме да се чуваме по телефона постоянно."

По това време Ауи живее на Полярния кръг в Швеция, а Лорина е в Москва. Той дори обмислял да влезе в Русия като прекоси границата със Северна Финландия пеша, но това се оказва много сложно. Пандемията прави нещата още по-трудни.

"Тя ми каза, че ще дойде при мен в Швеция, но че ще трябва да остане още известно време в Москва. Чувстваше се самотна там!' - допълва той.

Ауи споделя, че Лорина си е давала сметка, че здравето ѝ не е добро, а актьорската професия не е особено щадяща. Споделя, че актрисата е планирала да продължи да се снима, но да започне да живее на по-бавни обороти.

"Беше заинтригувана от моя начин на живот, защото аз живея с месеци сред дивата природа. Имам кон, кучета. Тя много искаше да изживее всичко това. Може би в последния си разговор ме попита какво ли ще е да сме заедно - ще живеем във ферма, ще имаме коне кучета, просто ще седим на пейка, слънцето ще огрява лицата ни. Можех да си се представя така. Бях влюбен в Лори и това не е нещо, което ме е страх да споделям с хората.

След този разговор Ауи заминава на експедиция в планината, където няма обхват. През това време Лорина му липсва много и той искал, когато се върне да ѝ разкаже за чувствата си. "Така и не успях да го направя" - споделя фотографът.

Българската актриса почина в Москва след здравословни усложнения. Приятелката на Лорина - Дели Алън, и Ауи, правят мемориал на актрисата на едно от най-любимите ѝ места на нос Калиакра.

"По време на снимките на "Поробени", тя ми сподели, че там се чувства истински свободна. Сложих нейна снимка и ми трябваше камък, за да я притисна. Посегнах към първия, който ми попадна, и той се оказа с форма на сърце. Беше толкова красиво, че се разплаках! И сега този камък е там." - разказва за паметника в памет на Камбурова нейният приятел.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жалко

    17 3 Отговор
    Няма как да не се влюбиш в нея, толкова бе сладка. Жалко че си отиде млада, дано е на по-добро място, заедно с родителите си.