Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 12:55 1 970 2

Даниел Крейг: Скучен домошар съм, нищо общо с Бонд

  • даниел крейг-
  • джеймс бонд-
  • актьор-
  • домошар

Актьорът предпочита да си седи у дома и да прекарва време със семейството си

Даниел Крейг: Скучен домошар съм, нищо общо с Бонд - 1
Снимка: Shutterstock

Даниел Крейг е напълно незаинтересован от разнообразни приложения за забавление и сайтове като Instagram, Twitter и Facebook, а сега, когато се пенсионира като 007, няма да прекарва времето си в сърфиране, пише БГНЕС.

В интервю за списание „Sorted“ той каза: „Категорично мога да кажа, че никога през живота си няма да се появя в социалните мрежи. Не че страня от хората. Но искам да имам личен живот като всички останали, които не го правят публично. Не разбирам защо хората искат да говорят с мен. Аз съм сравнително скучен и харесвам собственото си пространство. Харесва ми какъв е животът ми в момента. Благодарен съм за всички неща, които се случиха в кариерата ми."

Звездата от "Смъртта може да почака" изтъкна, че за разлика от Бонд, той е мъж, който предпочита да си стои у дома със съпругата си Рейчъл Уайз и дъщеря им.

„Предпочитам да се грижа за себе си и дома си, съпругата и семейството си“, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цял ден

    7 3 Отговор
    Цял ден чаках статия за тоя Крейг. Много се интересувам от него. Направо не мога да спя.
  • 2 Иска ти се...!

    2 1 Отговор
    Грозотийо....!