28 Октомври, 2021 10:28 6 321 3

Джоли се появи с неравномерни екстеншъни на червения килим (СНИМКИ)

  • анджелина-
  • анджелина джоли-
  • премиера-
  • вечните-
  • коса-
  • екстеншъни-
  • удължения

Въпреки иначе безупречния си вид, прическата на Анджелина предизвика доста шум в мрежата

Джоли се появи с неравномерни екстеншъни на червения килим (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Анджелина Джони винаги е била еталон за съвършенство, когато става дума за визията ѝ на бляскавите филмови премиери. Феновете обаче не можаха да не забележат начина, по който се яви на червения килим в Рим, за премиерата на "Вечните", а именно с неравни удължения на косата, пише life.dir.bg.

Отпред брюнетката изглеждаше прекрасно, като роклята ѝ беше без презрамки, а отзад 46-годишната актриса беше с екстеншъни, които стигаха чак до кръста ѝ, но повече от очевидно не бяха добре смесени с естествената ѝ коса. Първите слухове след тази вечер бяха, че Анджелина ще уволни коафьора, виновник за гафа.

Джоли се появи с неравномерни екстеншъни на червения килим (СНИМКИ)

Потребителите в социалните мрежи не останаха безразлични и някои от тях написаха постове в Туитър, като част от тях гласяха следното:

"Този който е направил удължаването на косата на Анджелина, сигурно е приятел на Дженифър Анистън". С това се пошегува един от феновете на актрисата, който прави явна препратка към враждата между Анистън и Джоли, тъй като Брат Пит се разведе с Дженифър, а след това директно започна връзка с Анджелина, с която непосредствено преди това снимаха "Господин и госпожа Смит".

Анджелина Джоли присъства на филмовия фестивал в Рим с дъщерите си Захара Джоли-Пит, която е на 16 години и Шайло Джоли-Пит на 15 години.

Джоли се появи с неравномерни екстеншъни на червения килим (СНИМКИ)

Филмът на Marvel, "Вечните" е с участието на Салма Хайек, Джема Чан, Кит Харингтън и Ричард Мадън.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фризьора

    7 0 Отговор
    Аз бях. Няма да ме уволни. На плешива глава това може да се направи. Никой не би се справил по-добре от мен.
  • 2 вдовец

    13 0 Отговор
    на тази повече не обръщам внимание. не й гледам и филмите. не струва......куха лейка ! ама когато имаш милиони, простено ти е !
  • 3 Жалка картинка

    8 0 Отговор
    Какво величие.... тоз,, таласъм,, до нея, какъв е...?!