Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 11:36 3 948 7

Ким Кардашиян създаде колекция бельо с моден гигант (СНИМКИ)

  • ким кардашиян-
  • бельо-
  • колекция-
  • лимитирана колекция-
  • фенди-
  • мода

Новата колекция е колаборация между марката на Ким - SKIMS и модния гигант FENDI

Ким Кардашиян създаде колекция бельо с моден гигант (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Ким Кардашиян създаде своя колекция бельо с "Fendi". Амбициозната колаборация се осъществява между модния гигант и марката SKIMS, която е собственост на звездата.

Продажбите на колекцията ще стартират на 9 ноември, като от снимките, които самата Кардашиян сподели в профила си в Инстаграм разбираме, че в нея ще са включени чорапогащник, черно бельо и прозрачно бюстие. Също така ще присъства боди и яке в един и същи цвят - зелен, пише life.dir.bg.

"Представям ви Fendi x SKIMS - първата по рода си колаборация, която обединява луксозността на Fendi и иновациите на SKIMS. Лимитираната серия ще бъде пусната на 9 ноември", добави реалити звездата под публикацията. Артикулите от тази колекция ще бъдат достъпни на сайта на "Fendi".

Идеята за партньорство идва от креативния директор на "Fendi" Ким Джоунс по време на среща с неговия екип в Рим. Джоунс споделя:

"Изведнъж всички жени замълчаха и започнаха да си гледат телефоните. Не знаех какво се случва, но те чакаха пускането на новата колекция SKIMS. Тогава си помислих: нека направим нещо заедно."

Преди време певицата Риана също направи колаборация с марката "Fendi", като колекцията включваше бельо, дрехи и козметика. Явно нейният пробив в модата е впечатлил Ким и тя е решила да опита, като тръгне по стъпките на Риана.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зяпнал

    15 1 Отговор
    Малииии, тази в краката е като римски пехотинец.
  • 2 Черна котка

    4 0 Отговор
    И това бельо от щатските затворници предполагам се шие срещу дневна дажба
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ddd

    8 1 Отговор
    гнусно и отвратително нещо
  • 5 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    3 2 Отговор
    Обичам Ким Джоунс направи страхотен бум колаборация маратонки Dior x Air Jordan 1,Наречени „най-луксозният Air Jordan 1 някога”, само 8500 чифта ,и най скъпи.Имаше и томбола победителите имаха шанса да ги купят за 13 хил./8 хиляди евра реалната цена 22 171,00 €.Живи и здрави на гордите притежатели,благодаря ти Ким че мислиш и за по земите хора sneaker b23 haute dior до там ми стигнаха възможностите прекрасни ,удобни шапки доло.Добре че си ти малко контрол и на Мария Грация защото тази жена ако още пет години заема поста и не и помагаш от части за женската колекция сигурно ще остане без сюксе и минимум фенове.Фенди е една малко скучна марка заедно с теб има надежда може би...За Ким нямам коментар просто я виждам в друга светлина след развода малко по добра и щом Ким Джонс и е дал шанс може би има защо
  • 6 Госпожа, асенова

    2 1 Отговор
    Колешке, това ли ти е работата, 24 ч да съблазняваш,, черни мъжи,....!?
  • 7 покруса

    1 0 Отговор
    И това ако е зелен цвят,то ази съм трамуей. Колаборейшън.