28 Октомври, 2021 14:05 4 497 13

Съпругата на Алек Болдуин проговори за инцидента

  • алек болдуин-
  • хилария болдуин-
  • инцидент-
  • актьор

"Иска ми се точно днес да прегърна татко ужасно силно", сподели неговата дъщеря

Съпругата на Алек Болдуин проговори за инцидента - 1
Снимка: shutterstock

Хилария Болдуин, която до този момент търсеше точните думи, с които да опише инцидента с нейния съпруг, най-накрая го направи.

Вчера с публикация в собствения си профил в Инстаграм тя наруши това мълчание, след като полицията официално потвърди, че мъжът ѝ е стрелял с реквизита, докато е снимал сцена от филма. Този изстрел се оказва фатален за операторката Халина Хътчинс, а режисьорът Джоел Соуза беше наранен.

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Трогателният пост в Instagram гласи следното: "Сърцето ми е с Халина. Нейният съпруг. Техният син. Тяхното семейство и приятели. И с моя Алек. Казва се, че нямаш думи, защото наистина не можеш да опишеш шока и болката в сърцето, причинени от този трагичен инцидент. Сърцераздирателно. Загуба. Подкрепа"

В петък самият Болдуин наруши мълчанието си и проговори за инцидента, като в изявление в социалните мрежи той написа, че съдейства напълно на полицията. Той сподели, че е в постоянна връзка със съпруга на операторката, като е предложил подкрепа на цялото му семейство.

След това изказване на Алек неговата дъщеря също сподели пост в социалните мрежи, като разкри, че не спират да ѝ звънят журналисти, за да разберат колкото се може повече информация за баща ѝ.

Тя помоли този, който разпространява номера ѝ да спре и никога повече да не ѝ се обажда. Айрлънд добави, че е изпратила цялата си любов и подкрепа към семейството на Халина Хътчинс. Тя завърши поста си със следните думи:"Иска ми се точно днес да прегърна татко ужасно силно".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    27 3 Отговор
    Аз не мога да разбера, какво искат от тоя?
    Да, той е натиснал спусъка, но не е негова работа да зарежда оръжието. В снимачните екипи си има хора, които разбират от оръжие и муниции и тези хора отговарят това което се е случило да не се случва.
    Как е попаднал боен патрон там? Каква е логиката да има изобщо такъв патрон там? Това е филм. Няма филм в който да се стреля истински.
    И изобщо! Бойният патрон се отличава от халостния толкова много, че дори да не гледаш, пак ще го опипаш и установиш.
    Нещо нередно има в тая история или нещо се премълчава.
    Инак няма логика да преследват актьора.

    Коментиран от #9

  • 2 Fate

    5 18 Отговор
    Едва ли е невинен. Любовна драма по краварски
  • 3 Бибитко

    12 1 Отговор
    Навярно полицията ще трябва да работи по две версии:
    1. Някой умишлено е поставил бойния патрон.
    2. Сред халосните патрони е бил сложен по погрешка и боен патрон от производителя или пък от магазина, където те са закупени.
  • 4 Тъно

    18 3 Отговор
    Този хамавия каква красавица имаше за жена Ким Бейсингър, удовоствие да ти прави да я гледаш. Биеше я и какво ли не и сега с каква маймуна живее. Някои мъже не са добре.
  • 5 факти

    15 3 Отговор
    Този е страшно политически коректен и затова всички го оправдават. Но той е нарушил най-първото от всички правила при боравене с оръжие - оръжието никога не се насочва срещу човек, дори да не заредено!

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 бойчо

    9 3 Отговор
    Този кога осмиваше Тръмп беше много ентусиазиран. Карма бате
  • 8 Komapak

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "факти":

    Има нещо смущаващо в случая. Бронирано стъкло с размери 2/2 м тежи 1800кг. Силно се съмнявам че наистина е било бронирано като оставим настрани факта, че в оръжието е имало боен патрон. Все пак благодарение на сценария не е пушка помпа. Тогава жив от екипа нямаше да има. Статията е озаглавена за съпругата му оък се цитира дъщеря му... Защо ли ми намирисва целия този цирк ама много?!
  • 9 нека ви кажа

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Аз пък си мисля,че ако бях на негово място преди снимките, сигурно щях сам да погледна какво съдържа оръжието. Очевадна е разликата в боеприпасите. Май става дума за безхаберие.
  • 10 ЯВНО Е САБОТАЖ ОТ ГОООКЕМИТЕ

    5 1 Отговор
    ФИЛМОВИ СТУДИЯ НА КОИТО БИВШИ АКТЬОРИ ИМ ВЗИМАТ ХЛЯБА ПРОДУЦИРАЙКИ И СНИМАЙКИ САМИ ФИЛМИ БЕЗ УЧАСТИЕТО НА ГОЛЕМИТЕ СТУДИЯ.......ГАРАНЦИЯ
  • 11 ВИНЕТУ ПИЕ ОГНЕНА ВОДА ОТ„ ПАТРОНЧЕ”

    4 1 Отговор
    ИНТЕРЕСНО АКО СНИМАХА ФИЛМ ЗА БИТКАТА ПРИ ЛИТЪЛ БИГ ХОРН😱😱😱
  • 12 питанката

    5 1 Отговор
    Не можах да разбера защо стреля по оператор и сценарист

    Коментиран от #13

  • 13 редник

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "питанката":

    Да, и това е странно, а може би трябва да се запише, че всеки артист е длъжен да се убеди, че даденото му оръжие е безопасно...