Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 18:15 3 283 10

Вече не е загадка какво символизира появата на бившите в сънищата ви

  • сънища-
  • бивши-
  • загадка

Това може да предизвика вихър от емоции и да ви накара да си зададете много въпроси

Вече не е загадка какво символизира появата на бившите в сънищата ви - 1
Снимка: Shutterstock

Сънищата с бившите партньори обикновено ни оставят смесени сигнали. В крайна сметка, кой иска да сънува бившите си. Те са такива с причина. Може да стане и по-зле, ако насън се смесят образите на бившите и настоящите партньори,. пише trafficnews.bg Това може да предизвика вихър от емоции и да ви накара да се запитате имате ли още чувства към него? Тези чувства със сигурност ще се появят, но не се притеснявайте. Просто прочете по-надолу, за да разшифрирате правилно сънищата си!

Мисли за раздяла

Такива сънища могат да ви споходят, ако постоянно мислите за раздялата. Може би се чудите дали е трябвало да се разделите или пък дали не е било възможно да вземете по-добро решение. Това говори, че между вас не е имало качествен завършек и това ви пречи да продължите напред.

Притеснявате се, че всичко това ще се повтори със следващите ви партньори

Вероятно се тревожите, че с новите си партньори ще изправите пред същите проблеми, както с бившите си. Притеснявате се, че и новите ви връзки ще започнат като блажено и вълнуващо пътешествие, а ще завърши както обикновено. Но този страх не се основава на останали чувства към бившия.

Нужда да бъдете оценени

Може би изпитвате нужда да получите признание от бившия си и затова той нахлува в сънищата ви. Ако почувствате завист, от това, че той е продължил напред и е по-щастлив от вас в възможно да се появят такива чувства. Дори може да започнете да се сравнявате с него, защото се чувствате несигурни и нещастни. Вероятно дори бихте се опитали да предизвикате отново някакъв интерес от негова страна на сън, за да се почувствате превъзходни.

Време е да продължите напред

Този сън може да означава, че най-накрая е време да превъзмогнете бившият си партньор, особено ако е минало повечко време. Не си налагайте да изпитвате вина и тъга до края на вечността. Вие заслужавате любов като всички останали. Не забравяйте, че вашата връзка е приключила и вече имате различни мечти.

Притеснение за бъдещето

Вероятно се страхувате какво ви очаква занапред. И това може да доведе до сънища, които ви връщат в миналото. Бившият ви партньор вероятно е заемал важно място в живота ви и това е единствената причина, която на този етап ви пречи да продължите.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    10 0 Отговор
    Сънуването на бившите е само ....кошмарен сън !

    Коментиран от #5

  • 2 абе

    8 1 Отговор
    изпускате причина номер 1, иска ви се да ги преплющите още веднъж
  • 3 Сънчо

    5 2 Отговор
    Може би, сте яли нещо развалено на вечеря.
  • 4 www

    3 0 Отговор
    В добри отношения, нямам проблем!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Нямам Срам

    4 1 Отговор
    Няма жени през 21 век а златотърсачки ..
  • 7 Другарко Найденова

    3 0 Отговор
    Не е хубаво, жена да има бивш, това не я прави,, штаслива,, натъжава я, но не разбрах, какво мъж или гажи....това сигурно се отнася и за тъй наречените,, мъжи,, - 92 набор....!
  • 8 Моканина

    5 0 Отговор
    Боже, колко мъка на тоя свят
  • 9 Моканин

    3 2 Отговор
    Измий си цървулите, че мъките ги прави винаги някой... замисли са, ако можеш да мислиш и ще разбереш, че е така...!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.