Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 17:15 5 010 3

Енергийни думи, които носят късмет

  • положителна енегрия-
  • думи-
  • сила-
  • щастие

Те са в състояние да преобърнат живота ви, ако ги произнасяте по-често

Енергийни думи, които носят късмет - 1
Снимка: Shutterstock

Силата на словото е нещо, в което са били убедени още древните хора. Неслучайно се смята, че думите, които изричаме, носят определена енергия, която може да твори както добро, така и зло, пише За жената. Съществуват обаче няколко думи с особено мощна положителна енергия, които буквално са в състояние да преобърнат живота ви, ако ги произнасяте по-често.

Работата е там, че думите, които често произнасяме, се отлагат в подсъзнанието и предизвикват специална реакция на организма, засягаща поведението и живота ни като цяло. Ето защо, ако ви преследват проблеми, е време е да помислите какви думи казвате най-често.

Ето списък от 10 думи, които привличат късмета и ще ви помогнат да се отървете от проблемите:

Късмет

Да, късметът обича да го наричат по име. Но трябва да използвате тази дума уверено и само с позитивна настройка. Никакви такива като „О, ако късметът ми се усмихне …“. Вместо това трябва да кажете „Вярвам, че късметът ще ми се усмихне днес“

Щастие

Щастието е това, към което се стремите. Напомняйте си за тази цел всеки ден и гледайте с увереност към бъдещето: „Определено ще постигна собственото си щастие“. Повтаряйки тази дума, вие ще приближите целта си до себе си и след известно време наистина ще се почувствате щастлив човек.

Любов

Способността да обичате себе си и света около вас е гаранция за късмет, който не харесва мрачните хора. Напомняйте на близките за чувствата си и не се страхувайте да признаете любовта си към света. Кажете: „Обичам този свят заради неговата красота и възможностите, които той ми разкрива.“ И светът ще побърза да ви отвърне със същото.

Благополучие

Думата се състои от две части и ако пренаредим местата, ще видим комбинацията „получаваме добро“. Ако използвате тази дума често и особено ако желаете благосъстоянието на другите хора, наистина ще започнете да се възползвате от живота и ще обърнете късмета си към себе си.

Благодарност

Ако разглобите тази дума по компоненти, получавате комбинацията „да дариш добро“. Фортуна обръща гръб на тези, които могат само да получават, без да дават нищо в замяна. Следователно – благодарете за успехите си, използвайки думата „благодаря“ – на близки хора, щастливи обстоятелства, на онези, които са ви оказали, макар и незначителна подкрепа, а следващия път късметът отново няма да ви откаже благоволение.

Успех

За да могат вашите начинания да се увенчават с успех, произнасяйте тази дума често. По този начин се програмирате за късмет и постигате това, което искате.

Увереност

Увереността е едно от основните чувства на успелите хора. Ако вярвате в себе си, тогава фортуна ще ви подари благосклонност. Честото повтаряне на тази дума ще ви помогне да се чувствате уверени във вашите способности, да се убедите в собствената си вяра, дори ако в началото сте изпитвали съмнения.

Доверие

За да се развиват обстоятелствата успешно, трябва да се доверите на живота. Преди нещо важно за вас, говорете по-често за доверието: „Имам доверие в живота. Знам, че обстоятелствата в живота ще се развият в моя полза.“

Здраве

Ключът към късмета е физическото и психическото здраве. Негативните думи, дискусиите за болести и постоянните оплаквания за благосъстоянието не само привличат проблеми, но и влошават състоянието на организма. А думата „здраве“ в позитивни комбинации ще допринесе за това, че винаги ще се чувствате добре.

Надежда

Надеждата кара човек да събере сили в юмрук и да продължи напред дори в най-трудните ситуации. Казвайте „Надявам се на най-доброто“ и късметът със сигурност ще ви чуе и ще оправдае надеждата ви.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 №11 РАДЕВСКИЙ

    2 12 Отговор
    ЩЕ ЗАГУБИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ 👍
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 И един младешки

    3 0 Отговор
    Голям късмет, къде, да го намерим, у бардако, ништем...!?