Last news in Fakti

2 Ноември, 2021 14:56 3 113 5

Уил Смит е искал да се самоубие (ВИДЕО)

  • уил смит-
  • актьор-
  • самоубийство-
  • документален филм

Актьорът говори откровено за промените, през които е преминал както физически, така и психически

Уил Смит е искал да се самоубие (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Уил Смит призна, че е имало момент, в който е обмислял да сложи край на живота си. В момента той работи върху предстоящият си документален сериал "Най-добрата форма в живота ми", Will Smith: The Best Shape of My Life.

Сериалът е със съдействието на Youtube. Първоначалната идея на актьора е да документира процеса, чрез който влиза в "най-добрата физическа форма на живота". Това обаче бързо се променя, когато Смит разбира, че промените, настъпващи в него, не са само физически, а в основата на всичко стои психическото му здраве. В краткото видео той споделя:

"Започнах всичко това с идеята да подобря физическата си форма, да сваля 10 килограма за 20 дни. Но психическото ми състояние беше много различно". Премиерата на "Will Smith:The Best Shape of My Life" ще се излъчи в Youtube на 8 ноември.

В документалния сериал холивудската звезда говори и за процеса по написване на автобиографичната си книга. На кадрите той е заобиколен от близки и семейство, на които разказва за трудностите, през които е преминал и които е криел от света и от най-любимите си хора.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Логично

    8 7 Отговор
    Чак сега е разбрал,че е негър !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Роза

    12 3 Отговор
    В живота на почти всеки човек е имало такъв период но за щастие в повечето случаи суицидните намерения не стават реалност.
  • 4 Ох, Розе

    2 2 Отговор
    Много модерни думи говорите у меден рудник..!
  • 5 Манци белия

    2 2 Отговор
    Стискаме палци дано успее