Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 16:34 1 284 5

Търсят актьор, който да играе младия принц Уилям

  • принц уилям-
  • корооната-
  • актьор-
  • роля-
  • дете-
  • младият принц уилям-
  • netflix

Трябва да е интелигентно и чувствително момче, казват от "Netflix"

Търсят актьор, който да играе младия принц Уилям - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Високобюджетната кралска драма на Netflix "Короната", която носи много приходи на стрийминг гиганта, заради все по-противоречивите ѝ сюжетни линии обаче има проблеми с кастинга.

Сцени с принц Уилям като тийнейджър трябвало да бъдат заснети този месец, но още се търси актьор за ролята. Тя е сериозна задача и много спорна, защото ще включва реакцията на Уилям за разпадането на брака на майка му принцеса Даяна с баща му принц Чарлз, пише "Daily Mail".

Търсят актьор, който да играе младия принц Уилям
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

"Много родители биха помислили два пъти, преди да позволят на сина си да се появи в такава драма. Това ще бъде мъчителна роля, която ще предизвика голяма реакция", казват кинаджии по този повод.

В описанието на ролята се казва, че Netflix търси: "Момче на възраст между 13 и 15 години, което да играе 13-годишния принц Уилям в следващата серия. Талантливо, интелигентно и чувствително момче, което може да се справи с предизвикателството да играе този известен герой заедно с водещи британски актьори".

Търсят актьор, който да играе младия принц Уилям
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

В предишните сезони на сериала ролята беше изиграна от Тимоти Самбор, който е на 11. Доминик Уест ще бъде Чарлз, а Даяна е Елизабет Дебики.

Говорител на Netflix настоява: "Ние сме добре в процеса на търсене и всичко е наред. Като цяло кастингът за деца отнема повече време".

Поредицата ще разкаже и за интервюто на Даяна пред Мартин Башир по BBC, когато тя направи големи разкрития за брака си.

Херцогът на Кеймбридж помоли интервюто да не се показва никога повече, но въпреки това продуцентите го вкарват в сюжета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦК на ГЕРБ

    4 0 Отговор
    Другарят Борисов ще я изиграе!!! Той може всичко! Венсеремос,Бойче! Венсеремос 🎃!!!!
  • 2 Котката на Шрьодингер

    1 0 Отговор
    Меган може да го изиграе, нали е много кадърна.
  • 3 Обесен Язовец

    4 0 Отговор
    А с кралицата, какво става? Спря ли пиячката или още се спиртосва?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мюмюн

    3 0 Отговор
    Виднага им харизвам мойто малкуту чаве Мурат. То е толкоз интилигентну умно човствитилно лапе чи кат види биздомно кучи виднага го носи дома-тука мяза на кочкарник ут всекакви песуве. А колку е красив-сащински бащичко ,на мен мяза. Саму мостака е взел ут майка си ама туй да му е прублема. Асъл саму то можи да изиграй таз роля.