Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 10:14 4 381 21

3 признака, че той ви изневерява

  • изневяра-
  • признаци-
  • социалните мрежи

Промените в настроението и раздразнителността също могат да бъдат признаци на изневяра

3 признака, че той ви изневерява - 1
Снимка: Shutterstock

Психологът Александър Шахов разкрива три неочаквани признака, които показват, че мъжът ви ви изневерява.

Първият признак е секретност. Той не ви показва какво пише в социалните мрежи или месинджърите и по всякакъв начин крие достъпа до телефона си, пише dariknews.bg.

"Повечето от тези мъже играят двойна игра. Те са категорично против постоянният им партньор да вижда какво пишат в социалните мрежи. Мотивират се, че това е лично пространство", казва психологът.

Промените в настроението и раздразнителността също могат да бъдат признаци на изневяра.
„Признаците на безразличие, раздразнение, честите кавги показват, че той има някой, от когото получава положителни емоции“, каза експертът.

Третият знак е отричането на твърдението, че всички мъже са полигамни по природа. Така той се опитва да оправдае изневярата с естествените инстинкти.

Според психолога това е намек и опит да разбереш, без директно да заявяваш желанието си, отношението на партньора към изневярата и смяната на сексуалния партньор.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емии

    10 3 Отговор
    Обръща се и заспива
  • 2 ХИХИ

    17 2 Отговор
    Както казваше една позната:
    "-А в някои семейства съпрузите даже си говорят!"
  • 3 Не и не

    15 3 Отговор
    Като не те опрашва няколко месеца, значи ти изневерява!

    Коментиран от #5

  • 4 Пич

    24 6 Отговор
    Проста сексистка статия... Той , той , той... Ами Тя... Да не би по дефолт , жените да са " света вода , ненапита" ... Я се дръжте по реално...

    Коментиран от #7, #17

  • 5 ХИХИ

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Не и не":

    Може да е Гледал видео на Гала и да е получил трайна еректилна дисфункция!
  • 6 трихтри

    25 2 Отговор
    Жените, особено омъжените изневеряват много по-често от мъжете. Причината е че при тях винаги е включен режима "търся нещо по-добро", но ако може да стои и старото. Така, че не с тези прости методи, питайте една жена като изневерява как си крие кореспонденцията, тогава ще научите какво значи потайност. А и друго, една жена може да си легне вечерта с мъжа, а на другата сутрин с любовника, а един мъж особено ако работи дали ще има сили и желание да дондурка 2 жени?
  • 7 фффф

    17 3 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Точно жените изневеряват повече - просто им е лесно да си намерят някого за една нощ!
  • 8 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    7 5 Отговор
    Исневярата е нещо много много лошо, забранено и недупустимо и трябва да се преследва от закона. Както се пееше в една легендарна българска класика "100 патрона ще ти вкарам ако в крачка те набарам" и това не бива да се расбира буквално ако високо философска метафора в която чрес патроните се има предвид цялата тежес на закона. Ас лично никога не бих исневерил на моята съпруга. Е вярно понякога си претставям някои неща дето не трябва с любимите ми певици но те са прекалено красиви а и ако само си мислиш и гледаш не е никаква исневяра.

    Коментиран от #18, #19

  • 9 Черна котка

    12 2 Отговор
    Аз като се влюбя , не изневерявам. А ако не ми е добре с някой, направо му казвам, че не ми е добре и кой от къде е. Не мога да разбера защо трябва да се крие нещо и да се лъже партньора. Който лъже другите-лъже себе си...това е тъпо губене на време и неуважение към себе си

    Коментиран от #12

  • 10 Gosho

    4 2 Отговор
    Аз спирам да е ба жената когато спя с други.
  • 11 баба Злата

    11 1 Отговор
    4-ти знак - зелен сертификат
  • 12 6666

    8 4 Отговор

    До коментар #9 от "Черна котка":

    Спираш да го обичаш като спрат парите и изгодите, нали? Тогава ти е лесно - кой от къде е, защото не си вложила нищо, а през цялото време си получавала щото си жена. А иначе еманципация а, у. Само изгодата гледате. Един правилно беше казал, че 90% от днешните жени не могат да предложат нищо друго на мъжа освен единственото им останало - секса, дори и тогава и те получават удоволствие.

    Коментиран от #16

  • 13 Пълни глупости

    9 5 Отговор
    Ако си печен играч няма как да те хванат. Изневерявам на жена ми от години а е много ревнива и мнителна. Първото правило е да нямаш социална медия. Там остават доказателства и компромати. А и няма кой знае какви ползи от социални медии. Промени в настроението може да има и тибетски монах.

    Коментиран от #15

  • 14 Rock

    15 0 Отговор
    Не мога да разбера защо когато един мъж изневерява се нарича полигамен,а ако една жена изневери дори само един път се нарича с други думи- не толкова приятни...
  • 15 Rock

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "Пълни глупости":

    Просто си безразличен на жена си или и тя е в същата игра. Изневярата се установява само от един поглед. В края на краищата всеки играч губи играта.
  • 16 Черна котка

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "6666":

    Спирам да обичам като почнат да ми правят тъпи номера...иначе богат не съм имала. Търся равностойни партньори и си плащам сметките сама.

    Коментиран от #20

  • 17 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Мнoгo прoблeми идвaт oт мoнoгaмиятa..., нo тaкa cмe възпитaни, чe дoри дa мoжeш дa ocигуриш дoбър живoт нa някoлкo жeни, трябвa дa ce зaдoвoлиш c EДНA, тъй кaтo мнoгoжeнcтвoтo в Бългaрия e нeзaкoннo. Cтaритe мoми пък нaпрaвo къcaт cърцeтo...
    Проблемът е в МОНОГАМИЯТА. Жена ти знае, че тя официално е единствената и си вдига "акциите"....
  • 18 Анти чалга.

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Престани да наричаш тъпата чалгия класика .А песента която си дал за пример повече намеква за предомишленно убийство .Термина Класика се използва за Опера , Рок , Джаз , за хубава и стойностна книга . За чалгата се използват думи като , боклук , помия , тъпотия . И пиши правилно Изневяра. И внимавай , че онова нещо го правиш един път в месеца . И може жената да ти шава насам натам
  • 19 Гзт

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Защо изневярата да се преследва със закон . Това е много интересна идея . Как ще наказват тези който изневеряват . Каква присъда ще получават . А текста кърти от тъпотия става въпрос за цитата от чалгията . В крачка ако го набара . Хората правят крачки като ходят . Значи всички крачещи са заплашени със 100 патрона . И по точно текста трябва да е 100 куршума ще ти вкарам . Патрона се състой от гилза и куршум . Как така ще му вкара патрони и къде не се уточнява . В устата или ушите .
  • 20 devil

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Черна котка":

    И кои са ти равностоините партньори
  • 21 😈😈😈😈

    5 0 Отговор
    Изневяра така се пише брато . Огледай да си по активен в леглото, че жените по често изневеряват.Един таксиметров шофьор случайно хванал жена си .Като качил един пич който дал адреса и таксиджията казал , аз живея в този блок . А онзи казал , че отива при една ку..... Ва , а във блока има ли една такава . Стигна ли пича платил и казал да го изчака за 4 минути , че не знае какво е положението . Таксиджията докато чакал запал цигара и излязал от колата за и какво да види онзи му маха да тръгва от неговия балкон. Познай какво е станало после .Това не е виц а истинска история.