6 Ноември, 2021 12:36 9 011 3

Вижте кои бижута привличат пари и късмет

  • бижута-
  • полускъпоценни камъни-
  • късмет-
  • пари-
  • суеверия

С тяхна помощ можете да внесете в живота си всичко, от което се нуждаете

Вижте кои бижута привличат пари и късмет - 1
Снимкa: Shutterstock

Бижутата привличат вниманието на хората от древни времена. Те са били не само начин някой да демонстрира своето богатство, но и са служели като мощни амулети. С тяхна помощ можете да внесете в живота си всичко, от което се нуждаете.

Много езотерици твърдят, че бижутата могат да отблъснат всякакви неприятности от притежателя си. И да привлекат богатство и просперитет в живота му.

А днес от jenata.blitz.bg разкриват с помощта на кои накити ще можете да се радвате на късмет и материално благополучие.

Пръстени

Те са не само красиво допълнение към всяка визия, но и прекрасни талисмани. Пръстените помагат да сбъднете мечтите си и носят късмет в живота. Освен това те са мощна защита срещу всяко зло. Правилно нареченият пръстен ще ви предпази от всякакви неприятности.

Брошки

Тези бижута са в състояние да попълнят енергийните резерви и да привлекат богатството в живота ви. С помощта на брошка можете да преодолеете всички препятствия по пътя към личния успех и да се озовете на пътя, водещ към богатството.

Висулки

Тези предмети могат да ви направят неуязвими към лоши очи и уроки. Във висулките може да скриете защитна молитва, лице на светец или растение, наречено за късмет.

Гривни

Езотериците препоръчват да ги носят на неуверените в себе си хора. Една тежка и голяма гривна ще ви помогне да защитите мнението си, да не общувате с манипулатори и да вървите по своя път към щастието.

Плетени гривни

Енергията на нишките или мънистата, сплетени в едно, ще ви помогне да се справите с всякакви проблеми. За да може гривната да привлече парична енергия в живота ви, докато я правите, мислете за материални блага или пък за нещо, което искате да си купите в близко бъдеще. Силата на мисълта определено ще ви помогне да постигнете желаното.

Обеци

Тези бижута са в състояние да дарят притежателя си с привлекателност и сила на волята. Ако имате нужда от късмет в нещо важно, сложете любимите си обеци и ги комбинирайте с верижка или висулка. Те ще ви помогнат да свършите всичко по най-добрия начин.

Синджирчета

С тяхна помощ ще се справите със съмненията и ще придобиете увереност в своите сили и думи. Можете да откриете нова работа, да защитите правото си да заемате определена длъжност и да започнете бързо да се изкачвате по кариерната стълбичка.

Бижутата със скъпоценни и полускъпоценни камъни ще привлекат благополучие с двойна сила. Езотериците идентифицират пет камъка, които са магнит за парична енергия.

Карнеол

Той има уникалното свойство да привлича в живота на притежателя си само "полезни" хора и е в състояние да активира енергийното ви поле. Този камък, поставен на пръстен или гривна, помага за бързо установяване на бизнес контакти и сключване на изгодни сделки.

Активността му обаче не е постоянна. Карнеолът има най-голям потенциал през топлите месеци, от април до септември.

Също така камъкът е най-активен в четвъртък. Точно в този ден можете да използвате енергията му за решаване на сложни проблеми, големи покупки и финансови операции.

Тигрово око

Този камък трябва да се носи на гърдите, близо до сърцето. Той може да се използва както за брошка, така и за различни висулки. Момичетата могат да си направят фиби, които да носят в косата си.

Камъкът е активен през студените периоди. Тогава той привлича късмета малко по-добре, отколкото през лятото и пролетта. С помощта му ще успеете да забележите най-малките детайли и да се предпазите от провал.

По-добре е изобщо да не сваляте тигровото око по време на работа, за да избегнете всички възможни грешки. Свойствата му ще ви бъдат особено полезни при подписване на договори, сделки и при търсене на нова работа.

Камъкът привлича късмет, но трябва по-често да го държите на сянка. Ако не носите бижуто постоянно, го съхранявайте далеч от слънчева светлина.

Цитрин

Когато се постави в пръстен или друго бижу, този камък ще ви помогне да се съсредоточите и да не пропуснете нито един детайл. Минералът привлича късмета към притежателя си особено силно, ако влезе в контакт с тялото. Може да се носи и в джоба, но тогава функциите му ще бъдат отслабени.

Цитринът е в състояние да увеличи енергията и да активира защитните сили на биополето, особено когато имате нужда от подкрепа.

Топаз

Този минерал е изключително подходящ за волеви и целеустремени хора. Той помага за изграждането на приятелски отношения с хората, особено с бизнес партньорите, не ви позволява да "прекалявате" и дава смелост за сериозни решения.

Топаз могат да носят и онези, които не са достатъчно самоуверени. Неговата енергия ще им позволи да повишат самочувствието си и да привлекат късмет в живота си.

Селенит

Селенитът е незаменимо украшение за хора с творчески професии. С негова помощ те ще могат да работят дори в моменти, в които се чувстват изчерпани и не могат да се вземат в ръце.

Бижутата от този минерал могат да се използват и когато имате нужда от малко късмет. Камъкът е в състояние да ви предпази от грешни решения и големи разходи.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,бе....да

    7 3 Отговор
    Петолъчката привлича най-много ПАРИ и КЪСМЕТ!
    Всички милионери и милиардери са с Петолъчки (и ДС)
  • 2 Логи Чен

    1 4 Отговор
    Всяко откраднато или намерено бижу е на късмет щом не е купено!
  • 3 Обожавам такива неща..!

    7 1 Отговор
    И повечето неща ги имам, но когато остарее човек, всичко си губи смисъла.!