6 Ноември, 2021 15:41 18 545 13

Двойка от "Един за друг" се разпадна

  • един за друг-
  • дани и дени-
  • двойка

Малко след края на шоуто Дани и Дени се разделят

След раздялата, златокосата Дени от „Един за друг“ окончателно прежали бившия си приятел Дани, с когото участваха в екстремното романтично шоу.

Няколко месеца след участието си двамата се разделиха, а внучката на легендата на „Левски“ Стефан Стайков-Заека вече си има ново гадже.

Блондинката се е залюбила с актьора, модел и инфлуенсър Стефан Попов-Чефо, който е познат на зрителя с ролята си на Кристиян в тв сериала „Ние, нашите и вашите“.

Чефо е работил и в „Маскираният певец“ като агент охранител на някои от маските, бил е и част от екипа на Жоро Любенов в БНТ, където се изявява като репортер.

Денислава и Стефан разкриха за връзката си съвсем наскоро чрез социалните мрежи. Сега са на етап, в който постоянно споделят кадри сред природата. Двойката използва всеки свободен ден, за да пътуват, пише lifeonline.bg.

И двамата са запалени пo планината и се опитват да са в гората постоянно. Те показаха снимки от пътуването и изкачването на връх Мальовица. А седмица по-късно посетиха водопада Рилска Скакавица в близост до Сапарева баня.

Припомнете си, че двойката „Дени и Дани“ се разпадна малко след края на романтичното шоу „Един за друг“, въпреки че бяха любимци на повечето зрители. Аудиторията бе на мнение, че те са точно един за друг. Оказва се, че нещата във връзката им не са розови и малко след края на шоуто двамата се разделят.

Затова и Дени не бе забелязана на сватбата на друга двойка от шоуто - Станимир и Тина. На бракосъчетанието присъства само Дани, което потвърди слуховете, че двамата с Дени вече не са заедно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    14 4 Отговор
    Ами не са били един за друг както има един лаф- Любовта идва и си отива. Венерическите болести остават.Любовта е единствената област, в която и от научна и от етическа гледна точка е прието да си останеш безпомощен идиот. Любовта се оказа доста обикновено нещо. Това е коктейл от три компонента: ДРУЖБА, ЗАВИСИМОСТ И ВЛЕЧЕНИЕ. Техните пропорции са различни при всички, но самите те са закон на природата.
  • 2 🤟🤟🤟🤟🤟

    16 4 Отговор
    Това шоу по коя селска кабеларка са го давали . Че нещо заглавието не ми говори нищо . Гледам само музика , HBO , и други подобни . И научните и исторически .
  • 3 Гост

    11 3 Отговор
    На дядо красавците хвани единия удари другия .А и да се събираш в шоу или да пробваш дали си за този човек ми изглежда тъпо .
  • 4 Шерлок

    3 3 Отговор
    Ами пее....раси сър
  • 5 Кахър за дъжд,

    2 3 Отговор
    За млад мъж, на, работа ли си бе, съседе.....розе, набирам, отново скорост, като електромобил или тротинетка по скоро...!
  • 6 мнение

    10 3 Отговор
    Дени беше много яка мацка, амбициозна, смела, всеотдайна, позитивна. Чудих се какво прави с тоя женчо Дани, страхливец, суетен, егоист. Не бяха един за друг.

    Коментиран от #11, #12

  • 7 Тоти

    3 2 Отговор
    Така ще е като го е страх от високо и тъмно.

    Коментиран от #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бенита

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "мнение":

    Така е, няма причина на света една лоша връзка да се поддържа!!!
  • 13 хахаха

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Тоти":

    Да бе, той беше като дете, щеше да се на.се.ре в тъмното. Тя явно не го е познавала добре. Тъпо е да си със страхливец в живота, каква подкрепа и закрила от такъв мъж можеш да очакваш, никаква. Тя трябваше да е мъжа във връзката им.