11 Ноември, 2021 14:29 8 284 7

Дъщерята на премиер прекъсна живо предаване (ВИДЕО)

  • нова зеландия-
  • премиер-
  • прекъсване-
  • жива връзка-
  • джасинда ардърн

Тригодишната Нийв, очевидно решила, че държавните дела на Нова Зеландия стоят на второ място пред семейните

Дъщерята на премиер прекъсна живо предаване (ВИДЕО) - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн беше прекъсната от тригодишната си дъщеря по време на Facebook Live относно разхлабването на ограниченията в страната, свързани с коронавируса.

Забавната случка се разиграла в понеделник когато новозеландският премиер тъкмо обявяваше на живо пред сънародниците си лекото облекчаване на мерките, въведени заради пандемията, когато беше прекъсната от дъщеричката си, съобщава BBC News.

Тригодишната Нийв, очевидно решила, че държавните дела стоят на второ място пред семейните, "нахлула в ефира" със звънкото: "Мамо!". Изненадана от тази ненавременна намеса, Ардърн ѝ отвърнала: "Не трябваше ли вече да си в леглото, скъпа?", на което момиченцето възразило смело: "Не". Последвали продължителни и безуспешни преговори между майка и дъщеря в опит детето да бъде убедено "напусне ефира". "Време е за спане, скъпа, връщай се в леглото. Ще дойда да те видя след секунда. След минутка", казала премиерка, след което помолила с усмивка зрителите да я извинят за инцидента.

После добавила: "Истински провал, нали. Казах си, че е подходящ момент, за живо излъчване във Фейсбук, което ще мине добре и безпроблемно. Някой друг има ли деца, които се измъкват от леглото по три или четири пъти след часа за лягане? За щастие майка ми е тук, тоест тя може да ми помогне. И така, докъде бяхме стигнали?"

Но точно тук отново се чуло детското гласче да пита: "Защо се бавиш толкова?" В отговор, на което премиерката казала: "Съжалявам, скъпа, наистина много продължи. ОК", а после се обърнала към зрителите с извинението: "Съжалявам, но ще отида да сложа Нийв в леглото, защото е доста след времето за лягане. Мерси, че следихте излъчването на живо".

Не за първи път малката Нийв привлича вниманието. През 2018 г. Ардън стана втората премиерка в света след пакистанката Беназир Бхуто, която роди по време на мандата си, след което тя доведе малката Нийв на годишната сесия на Общото събрание на ООН в Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    30 4 Отговор
    Тия там стигнаха ли 174% ваксинации, че да "разхлабват"?
  • 2 Раданч Татлъту

    18 6 Отговор
    Убавица е таз Джасинда!Плача от умиление като я вида!🐵👧🤡👍
  • 3 Кики

    27 13 Отговор
    Тази е една от най противните фашизоиди
  • 4 Рошко

    15 5 Отговор
    Тез почнаха вече и децата си да използват за всксинационна пропаганда
  • 5 Walkirie

    12 6 Отговор
    Не ни стряскайте с този крокодил,моля!
  • 6 Госあ

    6 10 Отговор
    Нормална жена, която спести на Нова Зеландия много трупове. Браво Джеси !
  • 7 цербер

    0 0 Отговор
    Премиерката на Нова Зеландия Джасинда Ардърн