Last news in Fakti

12 Ноември, 2021 15:12 2 401 3

Ким Кардашян копира сестра си - Кортни Кардашян?

  • ким кардашиян-
  • кортни кардашиян-
  • връзки-
  • сестри

Кортни смятала, че с връзката Ким и Пийт само искат да спечелят внимание

Кортни Кардашян била ядосана на сестра си Ким Кардашян.

Кортни обвинява Ким, че я копира чрез романса си с Пийт Дейвидсън. Кортни има връзка с барабаниста на Blink-182 Травис Баркър от началото на годината и двамата непрекъснато са под светлините на прожекторите и постоянно се пише и говори за връзката им по медиите.

Двамата не се срамуват и демонстрират близостта си публично много често - със страстни целувки и прегръдки,пише teenproblem.net През октомври музикантът дори предложи брак на звездата по романтичен начин.

Скоро стана ясно, че 41-годишната звезда излиза с комика Пийт Дейвидсън. Двамата няколко пъти бяха забелязвани на срещи - в увеселителен парк и ресторант.

Кортни смятала, че с връзката Ким и Пийт само искат да спечелят внимание и така сестра ѝ краде от славата ѝ.

"Ким е отчаяна да намери нова връзка и не изключва никого от списъка си. Но Кортни смята, че това е само заради говоренето и тя прави това само заради вниманието; и за да се състезава с нея. Кортни наистина се наслаждаваше на своя момент под светлините на прожекторите, след години стоене встрани, и чувства, че Ким не може да ѝ позволи да има това, дори за минута", споделя източник на списание "Heat".

Източникът добавя, че Ким Кардашян се радва на вниманието, което получава от Пийт и се хвали, че той я кара да се смее много, дори в спалнята.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    1 0 Отговор
    Всички копират д-р Енчев.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Зико

    3 0 Отговор
    Тия кардашевите къ миришат не е истина