Last news in Fakti

13 Ноември, 2021 15:19 4 761 15

Матю Макконъхи отказва да ваксинира децата си

  • матю макконъхи-
  • ваксина-
  • ваксинация-
  • деца-
  • актьор

Актьорът сподели, че той и съпругата му са избрали да се ваксинират, но все още няма да ваксинират децата си

Матю Макконъхи отказва да ваксинира децата си - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Главният хирург на САЩ и ръководител на общественото здравеопазване - Вивек Мърти, и Матю Макконъхи, кръстосаха шпаги, след като актьорът категорично заяви, че все още няма да ваксинира децата си срещу COVID-19, пише life.dir.bg.

Макконъхи, който се очаква да издигне кандидатурата си за губернатор на щата Тексас, каза в интервю, че той и съпругата му Камила Алвес са "избрали" да се ваксинират срещу вируса и уточни, че "не го е направил, защото някой ми каза, че трябва да го сторя". 52-годишният носител на "Оскар" добави, че не вярва в теории на конспирацията и че всички трябва да направим необходимото по-бързо да излезем от тежката ситуация. Той обаче призна, че няма да ваксинира собствените си деца "точно сега".

Макконъхи е татко на три деца - Леви е на 13 години, Вида на 11 и Ливингстън на 9.

Ваксината Pfizer-BioNTech беше одобрена за употреба при деца на възраст между пет и 11 години миналия месец, като правителството призова родителите да поставят от нея на децата си.

Вивек Мърти отвърна на коментара на Матю, че родителите трябва да знаят, че децата също могат да страдат от COVID-19. Пред пред CNN, той каза: "Много деца са загинали. За съжаление стотици деца, хиляди, бяха хоспитализирани и като баща на дете, което беше хоспитализирано преди няколко години заради друго заболяване, никога не бих пожелал на нито един родител да има дете, което се озовава в болницата. В тези изпитания за деца от пет до 11 години ваксините показаха, че те са 90% ефективни в защитата на децата ни от симптоматична инфекция и също така са забележително безопасни".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хопп

    21 1 Отговор
    Ко тана?
  • 2 гадно

    88 3 Отговор
    При мафиотите свещенно правило е децата да не влизат в сметки, при фармацефтичните лешояди няма спиране.
  • 3 2121

    49 10 Отговор
    Браво!Това ,означава ,че има нормални американци.Ваксините наистина не помагат,а поставени,усилват вирулентността на вируса.Така,заминаха за Оня Свят ,много имунизирани с вредните западни ваксини/изключвам Спутник V-има 5 на брой/.

    Коментиран от #8, #12, #14

  • 4 123

    50 3 Отговор
    Милият! Знае, че няма да го допуснат да работи и решил да си прасне една, а каквото стане! Като видял ефектите и решил, че дацете му трябва да живеят и затова не трябва да ги ваксинира! Лошо е да живееш в диктатура като щатската.
  • 5 КОВИД ГЕНОЦИД -> КЛИМАТИЧНА ДИСТОПИЯ

    48 0 Отговор
    "...и също така са забележително безопасни" - това важи ли за първите 10 години след инжекция? И като са безопасни, прпизводителите и политиците носят ли отговорност?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мани го тоя

    8 4 Отговор
    Маконахи, ваксър със ваксъра му ...
  • 8 Ти със кой

    5 12 Отговор

    До коментар #3 от "2121":

    от петте Спутника се ваксинира?
  • 9 Негово право

    3 1 Отговор
    Дали ще се съгласи, като получи някой,, нещо си,, професора ко жи кажи, ами не съм виновен, да измисли професора нещо което предпазва, дори от лоши животни и,, хора,,....!
  • 10 плевен

    21 2 Отговор
    Все едно Мария Бакалова да ми казва дали да се ваксинирам. Там, в щатите за всеки проблем се търси мнението на артисти, певци и в краен случай на баскетболисти. До голяма степен, те определят обществените нагласи. Толкова ли е ограничен средният американец, че наклон на шапката му да дават хора без образование, които се кривят пред камерите и стрелят с дървени пистолети?
  • 11 Адвокат

    7 3 Отговор
    По името на голямото му дете става ясно вече и за глупавия, че Матю е от ешкеназимите. Там тъпи няма.
  • 12 да беше така

    2 18 Отговор

    До коментар #3 от "2121":

    Защото руснаците са се ваксинирали със Спутник ,за това ли сега мрат като мухи и П@ткин затвори Русия ??? В Москва ги събират с багери починалите. Кремират ги направо на място,че няма време.
  • 13 бойчо

    7 3 Отговор
    Тоя тиквун се прай на две и половина за да се хареса на тексасците, играй си поредната роля.
  • 14 Хммммм

    5 17 Отговор

    До коментар #3 от "2121":

    Така...,само да уточня ,че на-вероятната статистика за починали-ваксинирани,е на ИДИОТИТЕ,които са с фалшива ваксинация,т.е. платили са си да им излеят дозата в мивката,само и само да се сдобият със сертификат,а в статистиката се водят законно ваксинирани..!! Много от тях вече са осъзнали грешката си дори,но не могат и да се ваксинират сега,тъй като има период между поставяне на дози! Не ме е грижа за тях изобщо,с техните камъни,по техните глави!!!!!!
  • 15 кажи ииии.... ааааа, варан... ужас..!

    6 0 Отговор
    Дето те защитих Матю, спесиално за мен,, Ганкиното хоро,,...!