Last news in Fakti

2 Април, 2013 12:39 2 144 2

Андреа с блестящ старт в Dancing Stars

  • андреа-
  • dancing stars-
  • пасо добле-
  • певица-
  • танци

Певицата е най-новият участник в  „Dancing Stars”.

Нейн партньор е Живко, който след като държа в обятията си “сексоложка номер едно” г-ца Кобилкина, сега има неповторимия шанс да обучава една от най-сексапилните български фолк звезди. 

Вчера вечерта Андрея изпълни пламенното пасо добле, което бе оценено много високо от журито – 24 точки.

Цяла седмица Андреа и Живко тренираха усилено в Берлин, където звездата временно живееше с любимия си Кубрат Пулев.

При “пулеви” условия - в конферентната зала на хотела, без огледала, с мокет, вместо паркет на пода и под критичния поглед на Кубрат, Живко и Андреа вложиха много амбиция и старание в хореографията на своя танц по музика на Дарио Маринели, използвана в последната хитова екраницация на “Ана Каренина”  с участието на Кийра Найтли и Джъд Лоу, съобщава официалният сайт на предаването.

Боксовият шампион показа завиден интерес към танците като беше чест гост на репетициите, държеше да разбере  какво точно е “поддръжка”, а после сам изпробва част от стъпките на пасо добле. Каква е разликата в “поддържката” между дребничкия Живко и шампионът тежка категория Кубрат е въпрос, на който само Андреа може да даде отговор, но тя през смях сподели, че се чувства напълно сигурна и с двамата.

Андреа твърдо вярва, че химията между партньорите е най-важна за доброто представяне и затова влага много енергия в постигането й.

От екипа на  „Dancing Stars” разкриха пет неща, които не знаете за Андреа и те са:

1.    Внучка е на известна прима балерина и е щяла да последва пътя на баба си, но контузия на стъпалото е прекъснала кариерата й.
2.    Толкова е емоционална, че за да го прикрива често пъти се държи хладно с хората.
3.    Голямата й мечта, която все още вярва, че може да осъществи е да стане режисьор.
4.    Религиозна е и вярва, че затова във важни моменти Господ винаги й е помагал.
5.    Много разчита на Кубрат, но смята, че за да има връзката им бъдеще, трябва да е напълно самостоятелна в кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    1 0 Отговор
    Внучка е на известна прима балерина и е щяла да последва пътя на баба си, но контузия на стъпалото е прекъснала кариерата й

    нооооо мерцедса и разюздания на4ин на живот са си казали своето о стъпалото е само оправдание
  • 2 Ем

    0 0 Отговор
    Пълно дърво само мята коси и ц.ци оценките не са реални.