Last news in Fakti

2 Април, 2013 13:15 2 334 0

Приключиха вокалните двубои в „Гласът на България”

  • гласът на българия-
  • двубои-
  • вокални-
  • преслава-
  • мастило

Със снощното предаване приключиха вокалните двубои в „Гласът на България”. 

Успешен се оказа последният етап от двубоите в шоуто за певиците Диляна от Добрич и Невена от Балчик, които продължават напред в предаването.

Диляна Йорданова имаше тежката задача съперничката й да бъде Албена Вескова - доказана изпълнителка, с множество изяви у нас и по целия свят като солистка на ансамбъл "Българе". Диляна обаче изпя много по-добре "Лудо младо". Данчо Караджов, Преслава и Миро посъветваха Вики да избере именно Диляна, което и направи певицата на "Мастило".

"Аз много си обичам родния град. Хубаво е, че в нашия град се раждат прекрасни и талантливи млади изпълнители. Имам чувството, че този извор на талант в сухия Добрич няма да спре никога.", коментира своята съгражданка Миро.

На него пък му се наложи да избира между Румяна Кирнева и 18-годишната Невена Димитрова.

Певицата от Балчик изпълни отлично хита "Топъл дъжд" на голямата добричка певица Силвия Кацарова. Данчо Караджов, Преслава и Вики заявиха, че тя се е справила по-добре с песента. На това мнение бе и треньорът Миро, който избра Невена за победител. 

Със снощното предаване приключиха вокалните двубои в „Гласът на България”. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА