Last news in Fakti

14 Ноември, 2021 20:46 6 261 0

Тези зодии трудно си признават, че са влюбени

  • любов-
  • тайна-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • признание-
  • влюбени

Нещо кара тези зодии да крият чувствата си докрай, вместо да ги споделят с обекта на любовта си

Тези зодии трудно си признават, че са влюбени - 1
Снимка: Shutterstock

На следните три зодиакални знака им е трудно да признаят, че са влюбени. За тях е сложно да говорят за чувствата си, често крият емоциите си и не искат да се покажат като прекалено уязвими. Дали заради страх от сериозните връзки или страх от отхвърляне, те не го правят лесно. Вижте кои са те, според "Times Of India".

Дева

Те просто анализират нещата прекалено много. Прекарват доста време опитвайки се да направят връзката си перфектна и да подобряват отношенията. И така пропускат шанса да казват на партньора, че го обичат и да са по-нежни, отдадени на момента. Те имат определено виждане какви трябва да са отношенията с партньора и работят това да се случи, но забравят за милите думи и говоренето за чувствата.

Стрелец

Тези зодии избягват да казват "обичам те", защото смятат, че тези силни думи премахват възможността връзката да е забавна и непринудена. Знаят, че така тя става по-дълбока и започват драмите, прекалено силните емоции, очакванията и т.н. Стрелците опитват да избягват сериозните връзки, защото не знаят дали могат да са отдадени само на един човек и вечно са в движение. Дори много да харесват някого, не признават лесно чувствата си. Обичат нещата да са весели, пише Teenproblem.

Козирог

Козирозите не вярват в любовта или им трябва много време, за да повярват, че истинската любов е реалност. Много пъти са били предавани и разочаровани, имат проблеми с доверието и хората не са били лоялни към тях. Затова слагат прегради, граници и не издават чувствата си. Играят го студени и дистанцирани, което създава проблеми между тях и партньора им. Не искат другите да разбират колко са уязвими.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА