15 Ноември, 2021 10:13 10 026 22

Ето кой печели "Маскирания певец" (СНИМКА)

  • маскираният певец-
  • победител-
  • самураят

Продуцентите вече са поставили картите на масата и знаят коя маска след коя отпада

Повече от половината маски в "Маскираният певец" са свалени, а за победа останаха да се борят най-добрите. Хора от кухнята на шоуто разкриха пред наш репортер, че победителят в шоуто вече се знае, пише show.blitz.bg.

Продуцентите вече са поставили картите на масата и знаят коя маска след коя отпада. Вече са си избрали и фаворит за спечелване на формата. Няма да повярвате кой образ ще бъде обявен за победител и какво се крие зад това решение.

Победител в "Маскираният певец" ще бъде "Самураят", за чиято маска се крие Алекс Георгиев от "Гласът на България". До този момент никой от панелистите не е посочил неговото име.

Вероятно не са го разпознали, тъй като не е толкова популярен, но е твърде възможно и така да им е наредено "отгоре". Нашият източник твърди, че участието на Алекс във формата на Маги Халваджиян не е случайно. Човек от клана на известната арменска фамилия е мениджър на певеца и благодарение на него става един от участниците в третия сезон на забавното шоу.

В предаването, освен Самураят, са все още Носорогът, Гъбарко, Камъкът, Госпожицата. За всички е ясно, че Госпожицата е Сантра, Носорогът - Миро, за Гъбарко има предположения за Михаела Маринова и Крисия Тодорова, а съвсем скоро ще ви разкрием и самоличността на Камъкът, която много ще ви изненада.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 агенция ПИГ

    20 2 Отговор
    Това шоу е пълен потрес, дори се стигна до там че едим ром като Азис да настоява да се пеят повече български песни. Но той арменеца нали е небългарин, и мрази българското.

    Коментиран от #3

  • 2 доктор Кух

    15 2 Отговор
    Това шоу може да е интересно за деца до 10-годишна възраст. Но те май не са много наброй, за съжаление, така че едва ли рейтинга е многомилионен, както лъже арменеца.
  • 3 Ммм...да

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "агенция ПИГ":

    Арменеца мрази българите,ама им обича парите.
  • 4 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 13 Отговор
    Ас гледам това шоу само заради най великия български певец господин Васко Азис защото той е легенда за поколения българи и човек написал Библията на българската поп фолк музика. Обаче никак не ми харесва песните които учасниците пеят. Само на език който не расбирам или някаква естрада. А ас искам да чувам златните български класики като Тук там, 100 патрона, Синя прашка, Хабиби, Сем Тропе и така нататък, песни които са в сърцето на всеки българин!

    Коментиран от #5, #7, #8, #9, #10, #11, #12, #13, #21

  • 5 читател

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    До колкото си спомням той написа само една книжка, в която най-интересното беше "Как се чисти с-ма от мустак".
  • 6 Зелев

    2 0 Отговор
    Най-слабото звено е участието на трагикомичните водещи.
  • 7 БАЙ Х@Й‼

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    🇧🇬🇧🇬🇧🇬 Няма Българин , който да напише "АС" вместо АЗ 🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 8 БАЙ Х@Й‼

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    А относно хубавите песни - всеки си има предпочитания ‼️ Но класики са " Моя страна" , "Облаче ле бяло" ... ‼️ Явно за теб тоалетна вода е водата в тоалетната ‼️
  • 9 Анти чалга

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Какви класики балнуваш в чалгата . Това не е опера за да казваш класика . Това е просташка музика наречена чалгия . Ако искаш шоус чалга направи си сам такова . И какъв е тоя Васко - Азис , че го наричаш ," легенда ," написал е библия на тъпия поп фолк . Това е е шоуза поп музика и рок . А есдрада на френски значи , сцена подиум . Поп музика идва от популярна . А песните който сте написал за пример стават за кръчмите . Бе за такова шоу . Оригинала е измислен в Корея .

    Коментиран от #20

  • 10 Село Казанлък

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Колко пъти дави казвам , че поп фолка не е класика . Класика са Операта , Оперетата , Симфоничната музика . Рок , Джаз , Блус . Това е класика стари хитове от 40 години на 20 век до сега . Но в популярната музика не в тъпата чалгия която се появи преди има няма 20 години . Мишмаш от стилове . За песните който сте дал за пример това са някакви задръстени песни , за кръчмата и механи . За любители на тъпа чалгия като вас . По добре не коментирай като не разбираш от музика .
  • 11 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Тези песни в сърцата на чалгарите не пиши от името на всички . Пиши от свое име аз харесвам това и това .Харесваш само чалга и нищо друго . За други стилове музика не си чувал .
  • 12 Хеви метъл

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Защо не коментираш предаване а веднага тоя Азис . Само заради него ли гледаш този кич. Не разбирал езика , това не пречи да слушаш музика . Какво само на български да пеят и то тъпа чалга .Какво лошо има в естрадата , аз слушам музика която ми харесва ,на различни езици и стилове . Не ми пречи ,че пеят например на немски , португалски , френски , руски , щом ми харесва музиката и човека който пее и ми доставя удоволствие . Вземи послушай и друго не само чалга .

    Коментиран от #14

  • 13 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Вие сте един чалгар и нищо друго , слушате най идиотската и тъпа музика на света .Чалгар , чалгар . Поп фолк маниак .
  • 14 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Хеви метъл":

    Естрадната и чужда музика не могат да те докоснат, запалят искра у теб, да те потикнат да скочиш на масата, да запееш. Когато чуеш "Сто патрона ще ти вкарам ако в крачка те набарам ако тръгваш да ловуваш а пък друго практикуваш на на най на" или "Що не си свалиш фанелката моряшка ас ще ти покажа мойта синя прашкааа, ти и бес това със поглет ме събличаш, но слет мене гол ще тичаш" каква висша поезия, какви класики, ще заплача от умиление. Това си е нашата вродена българска музика и винаги ще бъде!!!

    Коментиран от #15, #16, #17, #18, #22

  • 15 Хеви метъл

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    На мен не ми трябва такава тъпа музика с тъпанарски текстове за да се веселят . Ние имаме фолклор , хора ръченици . Поп фолка не е наша нито вродена музика . И аз не скачам на масата като простак , тя служи да седиш ида ядеш , не да се танцува отгоре . Като седна до масата да купонясвам , си пускам поп , рок ,джаз . И други стилове музика, и те стават за купон . Вие си слушайте там идиотската чалга .
  • 16 Анти чалга

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    А бе момче кое е вродено . Вроденномога да кажа за някое заболяване или аномалия в тялото и здравето начовек. Нашата музика са Хората и ръченицата . В поп фолка има поп , фолклор примеси от ориенталска гръцка , сръбска музика . Миш маш от много столове . На маса може и да се веселиш като слушаш това което харесваш . Не е задължително да е тъпа чалга . Като седна с приятели или познати и колеги . Искаме да се чуем и видим да поговорим . А не да ни вие някой чалгар .
  • 17 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Що не се метнеш отнякъде на високо и вземи и чалгата тъпанарка със себе си .Чалгар . Това сте вие . За друго не ставаш . Спри да хвалиш тази кретенска музика . И на маса се яде не се танцува . Зарази цел има дансинг.
  • 18 🐏🐏🐏🐏🐏🐏

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ало селяк лъжлив няма такъв магазин в Казанлък що лъжеш , че работиш там бе чалгар смотан.
  • 19 Татяна Иванова

    0 0 Отговор
    И каква стана тя? Много познавате, няма що.
  • 20 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Анти чалга":

    Само да кажа, че шоу се пише отделно от за. Но за другото си прав.
  • 21 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    АБЕ ЧАЛГАР ТАКЪВ, ТИ НЕ СИ НАРЕД! КВИ КЛАСИКИ, КВИ ПЕТ ЛЕВА? ТОВА Е НАЙ-ТЪПИЯ МУЗИКАЛЕН СТИЛ! ЗА ПСИХИАТРИЯ СИ!
  • 22 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Абе ти наистина си за психиатрия! Ние имаме фолклор, хора, ръченици! Не тъпа чалга! И масата служи за да седиш или ядеш, а не да скачаш на нея! А онея песни, които сте написали в предишния си коментари стават за кръчмите! И ти си за там! Чалгар! За друго не ставаш! Слушаш най-идиотската музика! Ти сигурно не си чувал за други стилове музика!