Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 09:49 2 437 1

Адел ридае за баща си пред Опра

  • адел-
  • опра уинфри-
  • баща-
  • раздяла

Адел: Най-накрая разбрах, че алкохолът ми отне бащата

Адел ридае за баща си пред Опра - 1
Снимка: Shutterstock

Болката от липсата на детето, сложните отношения с бащата, болезненият развод, музиката. Това бяха темите в дългоочакваното интервю на Адел при Опра Уинфри. Трогателният разговор бе излъчен по Си Би Ес през уикенда и включваше и предварително записан двучасов специален концерт на британската певица в обсерваторията Грифит в Ел Ей, на който са присъствали много знаменитости, сред които Гордън Рамзи, Елън Дедженеръс, Мелиса Маккарти и др.

Пред известната американска водеща Адел бе откровена, че се е почувствала много объркана, след като разбрала, че разводът с бившия ѝ вече мъж Саймън Конецки е неизбежен.

„Просто го казах. Не съм щастлива. Не живея. Просто се нося по течението“, казала Адел на свой приятел. Най-трудната част била да обясни раздялата на сина си Анджело. „Трябваше да му обясня, че обичам баща му, но не съм влюбена в него“, споделя Адел.

33-годишната певица признава, че Саймън все още е важна част от живота ѝ, че го уважава много и че са големи приятели, пише Епицентър. Те продължават да прекарват време заедно с детето. И Анджело, и Саймън бяха сред присъстващите на концерта.

За трансформацията на тялото си Адел твърди, че не си го е поставяла за цел. Започнала активно да тренира, след като забелязала, че спортът ѝ помага много, за да преодолее състоянията на тревожност и депресия. Певицата обаче наблегна на факта, че и преди, и сега е харесвала тялото си.

Пред Опра Адел признава за травмата, която ѝ нанася баща ѝ, като изоставя нея и майка ѝ, когато тя е само на три години. Тя успява да се помири с него и с миналото малко преди смъртта му през май тази година.

„Най-накрая разбрах, че алкохолът ми отне бащата“, казва Адел. Той се пропива след раздялата с майка ѝ и прекарва години в запои. На по-късен етап в живота си съжалява за болката, която е причинил на дъщеря си. По думите на певицата обаче отсъствието му от живота ѝ оставя трайна следа и формира начина, по който тя се отнася към връзките си – тя наранява партньорите си, за да не бъде наранена.

Що се отнася до таланта на Адел, със специалния си концерт, излъчен по Си Би Ес, голямата певица доказа, че не е изгубила гласа си с отслабването, каквито спекулации се въртяха в пространството в последно време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ВСЯКА ДЪЩЕРЯ РИДАЕ ЗА ЗАГУБЕНИЯ СИ УМРЯЛ БАЩА - БОРИЛ СЕ ЗА НЕЯ ---СЯКАШ НЯКОЙ ЩЕ Е ВЕЧЕН / А- ТЯ Е СЛЕДВАЩАТА/ !!! ТА ЗАЩО АДЕЛ ДА Е РАЗЛИЧНА !?!?!?!?!?!?