Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 14:58 9 256 12

16 красавици ще се борят за титлата Мис България (СНИМКИ)

  • мис българия-
  • конкурс-
  • конкурс за красота-
  • красавица

На 20 ноември ще бъде избрана новата Мис България

Грандиозният финал на националния конкурс за красота „Мис България“ ще се проведе на 20 ноември (събота) 2021, с начален час 19 ч. в официалната зала на „Резиденция Диневи“, която се намира на пл. „Велчова завера“ 7 в град София.

По традиция, финалът на конкурса ще премине в три тура. За спечелването нa короната ще се борят 16 момичета избрани от 16 български града.

Тази година сцената на Мис България ще се превърне в невероятно прет-а-порте дефиле. Красавиците ще дефилират предпремиерно с избрани модели от колекция ПРОЛЕТ-ЛЯТО ’22 на марката DiKa - генерален спонсор на тазгодишното издание на конкурса. DiKa e българска модна марка с над 25 години история на пазара. От 2017 г. тя е част от Е Миролио Груп – глобален лидер в текстилната индустрия. Марката продължава своето динамично развитие, с дигитално и физическо присъствие в България, Франция, Румъния, Грузия и Сърбия.

Колекцията, която ще видим, отдава почит на автентичното ДНК на марката, като установява неразривна приемственост между минало, настояще и бъдеще. ПРОЛЕТ-ЛЯТО ’22 преоткрива емблематичните за DiKa модели: женствени рокли и перфектно скроени костюми за стилната жена на днешния ден. Водещите цветове са тропическо розово и синя птица.

Красивите финалистки ще излязат и с бански костюми, предоставени от Перфект Ленджъри, както и с бляскавите вечерни рокли на Мира Вижън. Обувките са подсигурени от Сара Пен.

Красивият завършек на визиите на момичетата е в ръцете на Профейс, а прическите са поверени на корифеите от Кристиан оф Рома.

За доброто настроение в залата ще се погрижат прекрасни изпълнители, сред които Владислав Славов и Цвети Радойчева. Водещи на бляскавата церемония ще бъдат Боряна Баташова и Атанас Михайлов.

Подготовката на финалистките ще премине в два етапа, първо участничките ще се поглезят в уюта на планината в разкошния Гранд Хотел Банско, а след това техен домакин ще бъде елегантният Интерконтинентал София.

През цялото време за добрата форма на участничките ще се грижат лидерите от Pulse Fitness & SPA, а за сияйни кожа и коса д-р Каляшева и продуктите от Мерц Специал.

Победителката ще бъде избрана от бляскаво жури и ще представи България на престижния конкурс „Мис Планет“. Тази година в журито ще се включат две носителки на короната – Наталия Гуркова и Венцислава Тафкова.

Всички участнички ще получат луксозни подаръци от спонсорите на събитието.

16 красавици ще се борят за титлата Мис България (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майк ПАТЪН

    11 4 Отговор
    Тез моми много да внимават , че вече бат им Бойко е по-свободен и току виж си набелязал някоя от тях. Пък и чекмеджето му още е пълно с кюлчета и евро !
  • 2 хдфх

    10 4 Отговор
    пръцкат ли?

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пич

    15 0 Отговор
    Смях... Още не са изкарали пари за сиси...
  • 5 Георги

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "хдфх":

    Звезден прах. А джейната миришат на жожоба и иланкиланк
  • 6 Ники

    15 1 Отговор
    То само селски уроди, вече никое красиво момиче не се занимава с този пропаднал конкурс
  • 7 гост

    4 0 Отговор
    Кври много, пари няма
  • 8 Механик

    10 0 Отговор
    Шестнадесет Чичковци-паричковци ще се борят (харчат пари) за титлата "най-дашна мома в България".
  • 9 КАЛИГУЛА

    0 0 Отговор
    Наредете се на опашка мераклийчета ч..... Та
  • 10 ????

    3 0 Отговор
    Поредният пазар на. .....?
  • 11 zorro

    2 0 Отговор
    А Мис плеймейт ще има ли,или след като Ицата се спомина няма кой да дава кинти за конкурса.
  • 12 Вижте запада, братя,, диневи,,

    5 1 Отговор
    Синеоките са,, блудкави,, дайте нещо по интересно.... все едно и също с връзки...!