Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 11:03 3 008 8

Дъщерята на Пол Уокър водила битка с рака

  • пол уокър-
  • медоу уокър-
  • рак-
  • дъщеря

Тя получи огромна подкрепа и коментари от приятели и фенове

Дъщерята на Пол Уокър водила битка с рака - 1
Снимкa: Shutterstock

23-годишната дъщеря на покойния Пол Уокър разкри в социалните мрежи, че преди известно време ѝ е бил открит тумор. Тя получи огромна подкрепа и коментари от приятели и фенове. Актьорът Вин Дизел, който беше един от най-близките приятели на баща ѝ Пол Уокър, коментира с емотиконка с молещи се ръце.

„Днес преди две години…Изминах дълъг път. Чао, чао, тумор. Благословена и благодарна“, написа тя под споделената снимка от болницата. На снимката тя носи медицинска шапка и е изправила палец към камерата.

Медоу бе едва на 15 години, когато баща ѝ Пол Уокър загина в автомобилна катастрофа. Тази година тя и годеникът ѝ Луис Тортън-Алан се ожениха на церемония на плажа в Доминиканската република, а Вин Дизел беше човекът, който изпрати Медоу до олтара. До ден днешен Медоу продължава делото на баща си, като подкрепя различни благотворителни каузи, пише flagman.bg.

Тя е и основател на фондацията „Пол Уокър“, посланик на „Всеки е поканен“, което представлява място, на което потърпевшите от сексуално насилие могат да споделят историите си. Актьорът Вин Дизел намекна, че Медоу може да получи роля в десетата част на поредицата, но не сподели повече детайли по въпроса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    5 9 Отговор
    Ами милата изглежда като половин човек, също като майка си. Оглеждайте се за здрави жени за да ви раждат здрави деца, а не за първата дето ви е пуснала!

    Коментиран от #6

  • 2 На 3

    3 5 Отговор
    Го местим в левият крачол.......1...2....3...хоп🍌
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 121

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Ти се оглеждай да не те среща мечка! И да не те срещат болести! Ако има някъде да се прави застраховка за вечност всеки ще си направи,няма да му се наложи да търси, по твоята логика здрави жени! А,защо,мъжете да не би да са хуманоиди или извън земни,тях болест не ги ли хваща.И накрая,ако само веднъж влезеш в болница, където се лекуват хора болни от рак,може и друго да напишеш!

    Коментиран от #7

  • 7 Алфа Вълкът

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "121":

    Не става, ще умира тая глиставата!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.