Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 10:54 4 074 5

Нови операции чакат Сашка Васева

  • сашка васева-
  • операции-
  • певица-
  • съпруг-
  • христо бакърджиев

Притесненията на докторите е, че туморът е колкото яйце и трябва поетапно да се маха

"Ще махат тумора на Сашка на три пъти, може да се наложи и четири. Засега не можем да кажем точно кога, защото, както казах преди дни - тъкмо я закрепиха, и после леко се влошиха нещата, та трябва да изчакаме. Всеки ден е решаващ. Когато е по-добре веднага ще се съберат докторите на консилиум да решават съдбата й".

Това споделя пред "България Днес“ съпругът на Сашка Васева Христо Бакърджиев. Певицата вече мина една интервенция. Притесненията на докторите е, че туморът е колкото яйце и трябва поетапно да се маха, като се наблюдава как ще реагира певицата, тъй като може да се засегнат определени нервни окончания. Не може от раз всичко да приключи. Освен това се боим да не се получат възпаления, каза още Бакърджиев. Той по цял ден е до нея, която е доста отслабнала и останала почти без сили. Сега търсят средства, които да покрият цялото лечение на изпълнителката.

"За мое съжаление хората, които ни бяха доста близки през годините не се отзоваха на молбата ни за помощ. Аз виждам всеки човек, който е дал и левче за Сашка, защото застава с името си. Слави Трифонов също не е от тези дето ни помогнаха. Сашка страдаше, когато той правеше скечове с нея, но както се казва кой съм аз, че да съдя този или онзи“. Бакърджиев уточни, че е много благодарен на журналистката Петя Дикова, която единствена от известните е превела сума да помогне на Сашка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дддд

    12 1 Отговор
    Желая и скорошно оправяне на жената, НО е доста жалко "известен" БИЗНЕСМЕН и ФОЛК ПЕВИЦА да искат средства за лечение от обикноенния българин с 800 лв заплата. Ами драги господине, продай някой имот, продай си къщата ако наистина нямаш пари ....
  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 3 Отговор
    Caшкa дoктoритe я "пуcнaхa пo пързaлкaтa" , зa cъжaлeниe вeчe e пътник...Жaлкo зa живoтa нa eднa прoвaлилa ce душa...Гocпoд дa я oчиcти oт грeхoвeтe и я пoмилвa. Aмин!
  • 3 мдааа🤔

    11 3 Отговор
    За Слави е важно да изкарва мангизи на чужд гръб, като осмива този или онзи, Сашка Васева, Лили Иванова, Володя Стоянов ... Той е алчен и безпардонен тип! Но отвреме-навреме се опитва да си измие мръсната съвест с някое дарение.
  • 4 мнение

    11 1 Отговор
    На Слави ще кажа, че щеше да е смешно, ако на смешките му се смеят Всички. Но когато някой е останал засегнат от тях, никак НЕ е смешно⚠️. Тогава значи си се изгаврил на чужд гръб, което е грозно⚠️ Жалко за Сашка Васева. На никой нищо лошо не е направила жената!
  • 5 плевен

    10 1 Отговор
    С гузното съзнание, че ритам паднал човек, ще попитам: Чия операция в Германия са платили Сашка и Христо, когато са живеели добре? Двама мои познати минаха през такава интервенция, и никой не изкара дори и година след нея.
    Към здравите: Станете доброволни кръводарители. Направете едно анонимно добро, и може би Съдбата ще ви го върне в труден момент. Ще се учудите на вътрешното удоволетворение, което ще получите.