19 Ноември, 2021 10:25 3 617 3

Сашка Васева качила 11 килограма

  • сашка васева-
  • заболяване-
  • тумор-
  • надежда-
  • поп фолк певица-
  • тумор в мозъка

Болестта съсипа поп фолк певицата, но има лъч надежда

Фолк звездата Сашка Васева е качила 11 кг в немската болница, в която от месеци е в очакване на операцията за отстраняване на тумор в мозъка ѝ.

Добрата новина съобщи съпругът на певицата Христо Бакърджиев, който е неотлъчно до нея в тежкото изпитание. Сашка е преживяла най-трудния период, заради който се забави хирургическата интервенция, и състоянието е вече доста по-добро.

"Важното е, че качи 11 килограма и се закрепи. За основата операция се изискват сили. Докторите ще решат в момента. Днес имаше обсъждане на състоянието ѝ, но не си позволявам да кажа нищо точно, но най-вероятно между първи и трети декември ще бъде", заяви Христо Бакърджиев.

Бизнесменът се похвали с още една хубава новина, че отоците в главата на певицата са спаднали значително. Именно заради тях германските специалисти предпочетоха да изчакат отварянето на главата ѝ, тъй като съществува доста по-голяма риск за пациентката. Затова ѝ назначиха процедури, които са като малки операции, които да предизвикат спада на повишеното натрупване на течност в междуклетъчните пространства. Лечението дава положителен резултат и постепенно рискът от усложнения намалява. Затова медиците прогнозират, че в началото на декември звездата ще е в състояние да бъде оперирана и да преживее успешно отстраняване на тумора в мозъка.

"Слава Богу има вече сили и енергия в сравнение преди един месец. Тогава едва мъждукаше светлинката ѝ. Положителната енергия ще ѝ помогне силно“ каза пред вестник "Телеграф“ мъжът на Сашка Васева.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай 1️⃣8️⃣

    5 2 Отговор
    Да е жива и здрава и все повече уважавам хората който са популярни но се се борят за власт в парламента
  • 2 Rock

    11 1 Отговор
    В такива случаи качването на килограми е добър знак..Вярата в успеха и надеждата са много важни.
  • 3 Не слушам чалга,

    4 1 Отговор
    но тя като човек май не е лоша. Както и да е, нека се оправи и да живее, щом иска и има за какво. Някои хора не искат да живеят и знаят защо. Въпрос на гледна точка.