22 Ноември, 2021 12:28 10 795 5

Парите изтичат от дома ви заради тези 6 неща

  • вещи-
  • дом-
  • безпаричие-
  • пари-
  • бедност-
  • енергия-
  • лоша енергия

Вещите не само изсмукват положителните емоции, но и привличат бедност

Парите изтичат от дома ви заради тези 6 неща - 1
Снимка: shutterstock

Домът е не само място за почивка, но и място, на което ние събираме сили и възстановяваме загубената енергия. В уютното жилище винаги царува благополучие и просперит.

Тази положителна енргия обаче, може да бъде изсмукана лесно от дреболии, които създават безпорядък. Тези вещи не само унищожават положителните емоции, но и привличат бедност.

Всеки дом може да се превърне в място на изобилие. За целта трябва не само да поддържате ред в къщата си, но и да подреждате правилно мебелите, за да не блокирате енергийните канали, пише сайтът jenata.blitz.bg.

Безпорядъкът и предметите, от които е най-добре да се отървете, могат да блокират положителната енергия и да допринесат за изтичането на парите от нея.

Капещи кранове

Те са пряк път към бедността. Освен че увеличават разходите за комунални услуги, водата буквално изсмуква паричната енергия, пречи на финансовата стабилност и затруднява спестяването на пари.

Прах и боклук

Натрупването на прах в ъглите допринася за стагнация на енергията и предотвратява навлизането на положителна енергия в къщата. Заедно с боклука, който заема полезно място в дома, мръсотията отблъсква паричния късмет и пречи на привличането на финанси.

Празни бутилки и буркани

Много хора събират буркани, бутилки и други съдове за бъдеща употреба или пък съхраняват в тях всякакви дреболии. Но ако празните съдове стоят по масите, затрупват цялата кухня или са превзели балкона, и дума не може да става за просперитет.

Бурканите и бутилките трябва да са подредени на едно място в очакване на деня, в който отново ще влязат в употреба. А всичко излишно да отиде на боклука.

Парите изтичат от дома ви заради тези 6 неща
Снимка: shutterstock

Безброй статуетки и магнити

Мнозина са свикнали да пазят различни сувенири, закупени при поредното пътуване, но понякога техният брой просто пречи. Безкрайното почистване, постоянното натрупване на прах и визуалното усещане за бъркотия не внасят оптимизъм и водят до финансови затруднения.

Струва си да се отървете от ненужния боклук, за да може енергията на къщата да остане положителна.

Стари вещи

В гардеробите, скриновете и килера често може да откриете вещи, които повече няма да използвате. Носените дрехи привличат бедност, особено ако са скъсани, мръсни или предизвикват негативни спомени.

Експертите по биоенергетиката препоръчват да ги изхвърлите, за да се отървете от всичко, което създава бъркотия.

Мръсни прозорци

Светлите и просторни пространства създават благоприятна енергия, докато мръсотията и петната по стъклените и огледални повърхности привличат бедността.

За да затворите канала, през който изтичат парите, трябва да поддържате прозорците и огледалата чисти, като периодично ги избърсвате и организирате генерално почистване.

Парите изтичат от дома ви заради тези 6 неща
Снимка: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай колъо

    49 4 Отговор
    Ей сега подавам документи за развод с тая мърла.
  • 2 Вдовица

    28 4 Отговор
    Благодаря за статията.
    Изхвърлих всичко старо.
  • 3 ejjjjjjj

    52 1 Отговор
    Ей друго си е като измих прозорците и изхвърлих бурканите веднага си отворих банкирането и що да видя ......парите станали двойно ехааа сега ще преровя и гардероба :) :) :)
  • 4 един от многото

    20 4 Отговор
    Ако е така в къщи , първо ще изхвърля жената!
  • 5 МАЛКА пенсИЯ

    1 0 Отговор
    тАЗ,Милена,ГОЛЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМА,МАЙТАПЧИЙКА.ПРИ ТИЯ ЦЕНИ,ГОВОРИ,ЗА ПРАЗНИ,ШИШЕТА.