Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 19:15 2 230 5

Адел не се страхува да се омъжи още веднъж

  • адел-
  • певица-
  • рич пол-
  • сгодени-
  • брак

"Ние сме много щастливи", сподели певицата

Певицата и Саймън Конеки обявиха, че се развеждат през пролетта на 2019 г. Те сключиха брак през 2018 г., но бяха заедно още от 2011 г. Двамата имат 9-годишен син - Анджело.

Явно изпълнителката е отворена към нов брак в бъдещето. Сега Адел има връзка със спортния агент Рич Пол и се смята, че не изключва възможността един ден отново да стане съпруга. В момента звездата е много влюбена.

"Тя не изключва още един брак и няма да е изплашена да го направи отново.", казва източник на списание "New!".

Източникът посочва още, че певицата е отворена към любовта, въпреки че вече е била с разбито сърце.

Скоро Адел беше забелязана с годежен пръстен в Лондон, но така и не беше потвърдено дали тя и Рич Пол действително са се сгодили.

През октомври изпълнителката сподели, че двамата с Рич са много щастливи.

"Ние сме много щастливи. И не бях завлечена (на баскетболния мач онази вечер), защото това е част от неговата работа. Аз казах: "Отиваме на мача". Нямах намерение да направя връзката публична. Просто исках да отида на мача. Просто обичам да бъда около него. Обичам това", коментира звездата пред британския "Vogue".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кантарджиййски

    5 2 Отговор
    Мислех да я зема ама ще я върна
    Пухкава си беше по арна
    И за моабет и за кревата
    А ся ша ми изневяра снекой назобен
  • 2 Никога не ми е,

    4 0 Отговор
    Будила, интереса тази, харесвам,, чувствени,, песни, но нейната беше в повече.... казах го, за, да, не излезна,, лъжла,,.!
  • 3 Не мога да лъжа,

    3 1 Отговор
    пет пари не давам (на фона на "красотите", които се случват в България, а и по света).
  • 4 Избора е ваш

    2 0 Отговор
    Коментара е от нас, аз съм 100 кг и с дебели бажаци...!
  • 5 Циник

    2 2 Отговор
    Страхотна певица ама с много психически проблеми. Но явно сама си ги търси, защото само затова и пее. Обича да създава драми в живота си, които и служат за вдъхновение. Не му завиждам на Рич Пол, и той след няколко години ще бъде възпят в албум.