Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 16:28 3 608 4

9 от най-честите сънища и тяхната скрита символика

  • сънища-
  • значение

Понякога сънищата означават нещо съвсем различно от темата на съня

9 от най-честите сънища и тяхната скрита символика - 1
Снимка: shutterstock

Психолози разкриха девет от най-честите сънища и какво биха могли да означават те, пишат от вестник Independent.

Какво обяснява сънуването на падане от голяма височина, явяване на изпит неподготвени или голотата пред непознати хора.

Понякога сънищата означават нещо съвсем различно от темата на съня, но друг път ни дават ясен знак от какво имаме нужда в живота в настоящия момент.

Пада ви зъб: Дадена ситуация подкопава вашата самоувереност и усещате, че нещо у вас се пропуква.

Някой ви преследва: Иска ви се да се изправите пред някакъв проблем и да се противопоставите на трудна ситуация, но не знаете как.

Оказвате се голи пред други хора: Може да подсказва, че си слагате маски пред другите и не разкривате истинската си същност, както и страх да не бъдете отхвърлени заради недостатъците ви.

Губите контрол над автомобил: Подсъзнателно чувствате, че нямате достатъчен контрол върху вашия път към успеха.

Явявате се на изпит неподготвени: Показва критично отношение и недостатъчна удовлетвореност от собственото ви представяне в дадена област.

Не можете да намерите тоалетна: Може би звучи странно, но това е един от най-честите сънища, за които хората разказват на психолозите. Би могло да означава, че ви е трудно да намерите начин да изразите собствените си потребности.

Летите: Чувствате, че сте се освободили от някакви обстоятелства, които са ви дърпали надолу и са спирали развитието ви.

Падате от голяма височина: Не можете да се справите с дадена ситуация и усещате, че губите почва под краката си. Ако падате, след като сте се подхлъзнали, най-вероятно причината за проблема е в самите вас. Ако някой ви бута, може да изпитвате някакви притеснения относно този човек.

Намирате се в изоставена сграда: Това би могло да означава, че откривате нови възможности или неподозирани досега качества.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Язе

    8 0 Отговор
    Дупе спало - сън гледАло
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Минувач

    5 0 Отговор
    Много елементарни обяснения. Ясно е че на психолозите това изобщо не им е ясно! Просто са се чудили какво да измислят...
  • 4 КАЛИГУЛА

    1 1 Отговор
    Имам мокри сънища какво ли съм правил и какво ли значи