Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 12:04 9 607 5

Проблеми и неприятности очакват 6 зодии през декември

  • проблеми-
  • зодии-
  • декември-
  • хороскоп

Препятствия ще възникват както в личния живот, така и на работното място за тях, вещае астрологът Павел Глоба

Проблеми и неприятности очакват 6 зодии през декември - 1
Снимкa: Shutterstock

Руският астролог Павел Глоба сподели прогнозата си за последния месец на годината. По думите му, представителите на шест зодии ще се сблъскат с наистина труден период и проблемите за тях ще валят един след друг, пише jenata.blitz.bg. Препятствия ще възникват както в личния живот, така и на работното място, добавя астрологът.

Овен

Ключова опасност в края на годината за този знак ще бъде времето. Студовете и силните ветрове могат лесно да разболеят Овните. В личния живот обаче не се очакват сътресения, успокоява Глоба.

Телец

С настъпването на декември в семейния живот на Телците ще настъпи застудяване. Представителите на знака ще бъдат фокусирани да докажат на всички собствената си правота, което ще се отрази негативно на отношенията им с близките.

Близнаци

Представителите на този знак, според Глоба, трябва да се пазят от предателство от най-близкия си кръг. В същото време при семейните е възможна изневяра, а на работа - интриги от колеги.

Дева

През декември Девите могат да се сблъскат с недоброжелатели. Те ще направят всичко, за да унищожат репутацията им на работното място.

Везни

Везните са изложени пред риск от проблеми на работното място. Заради голямото натоварване крайните сроковете могат да бъдат нарушени, а това ще се отрази негативно на отношенията им с шефовете.

Стрелец

Личният живот на Стрелците може да пострада през декември. На семейния фронт ги очакват скандали и неразбиране от страна на половинката. Това ще ги раздразни и ще се отрази негативно на активността и желанието им за работа.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МатаМатик50

    14 0 Отговор
    6 зодии ... 50% от населението на планетата ще го закъса. Чудя се как ги пишете тези статии :)
  • 2 Човека паяк

    3 0 Отговор
    Защо не пишете нещо за 13-та зодия? Така се чувствам ощетен.
  • 3 дзверо

    4 0 Отговор
    Аз съм Овен, Жена ми е Дева и според статията излиза, че аз ще съм болен, а тя ще ми дудне на главата...е...си късмета!
  • 4 пери

    7 0 Отговор
    Пак с лошо... Дори и с хороскопа ни стресирате, срама нямате ей.
  • 5 Овенка

    0 0 Отговор
    Ми аз добро не очаквам