Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 17:45 3 687 9

Сандра Бълок отрече връзката си с Киану Рийвс

  • сандра бълок-
  • киану рийвс-
  • приятели-
  • романтична връзка

Актрисата не изключи възможността да имат романс в бъдеще

Сандра Бълок отрече връзката си с Киану Рийвс - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Сандра Бълок коментира слуховете за романс с Киану Рийвс в интервю за Esquire. Актьорите се запознават на снимачната площадка на екшъна "Скорост", който излиза през 1994 г., а през 2006 г. се снимат във филма „The Lake House”, пише novini.bg. Освен това имат общи приятели и един и същ агент. Поради тази причина Бълок и Рийвс често се срещат на холивудски партита, където се забавляват и общуват.

Не е изненадващо, че двамата отдавна са заподозрени в романтична връзка. На въпроса дали наистина ги свързва нещо повече от работа и приятелство, Сандра Бълок уверено отговори "Не". Според актрисата това „нещо повече” би разрушило "голямото им приятелство". Все пак тя не изключи възможността да имат романс в бъдеще. "Но кой знае? Киану е човек, който според мен е приятел с всяка жена, с която се е срещал. Не мисля, че има някой, който би казал нещо ужасно за него. Така че може би ще оцелеем. Не знам".

Актрисата допълва, че Рийвс е бил и си остава уникален човек, който умее да слуша внимателно и си припомня истории, свързани с него. Около година след „Скорост”,докато разговаря с Киану, Сандра споменава, че никога не е опитвала шампанско и шоколадови трюфели. Няколко дни по-късно актьорът пристига в дома на Бълок с цветя, шампанско и шоколадови трюфели, казвайки: "Мислех, че можеш да опиташ цялото това нещо и да ми кажеш как ти се струва”. През 2019 г. стана ясно, че Киану Рийвс се среща с художничката Александра Грант. Сандра Бълок беше омъжена за телевизионния водещ Джеси Джеймс, с когото се разведе през 2010 г. след петгодишен брак, заради изневерите му.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В РОЛЯТА

    12 2 Отговор
    АБЕ ЕДНО ВКАРВАНЕ И ИЗКАРВАНЕ ,.....ВРЪЗКА ЛИ Е ???

    Коментиран от #4, #5, #7, #8

  • 2 Виталия

    3 0 Отговор
    Какво има да отрича? Имат ли целувка☺връзката е космическа енергийнна!!! Нищо не може да я разруши...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Раданч Татлъту

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "В РОЛЯТА":

    Ама само главичката,не ли?🤡🥳👍
  • 6 Йога или мумия...?!

    1 1 Отговор
    Киану Рийвс, само той ли остана за вас госпожо....!?
  • 7 Два

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "В РОЛЯТА":

    Пръста
  • 8 Виталия

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "В РОЛЯТА":

    Е това е само PCR тест отрицателен без куронавирос
  • 9 мамун

    0 0 Отговор
    ами пасването между краката ли е най важно