24 Ноември, 2021 18:45 1 574 3

Лорена и Десислава отложиха премиерата на новата си песен след трагедията на "Струма"

  • десислава-
  • лорена-
  • дует-
  • трагедия-
  • ам струма

Певиците спечелиха симпатиите на всички с това човешко решение

Ужасът на АМ "Струма", където автобус се блъсна и запали, а жертвите се оказаха 45 македонски жители, разтърси света. Това е голяма трагедия, която не остави безучастни хората, които се кръстят и молят за по-добри времена.

Родните ни звезди също изказаха съболезнования на близките и приятелите на жертвите, сред които са и 12 деца. А певиците Десислава и Лорена взеха извънредно решение за кариерата си в този тежък за Балканите момент, с което показаха какви чисти сърца носят, съобщи Шоу Блиц.

Двете певици са подготвили дует, чиято премиера трябваше да се състои вчера. Предвид огромната трагедия с македонските пътници, двете певици решиха да отложат за неопределен период от време появата на новата си песен.

"За човешката трагедия значение няма националността, няма значение и възрастта. Когато си отиват хора винаги боли, а когато си отиват по такъв нелеп начин — боли двойно. Съпричастни с болката на близките на всички загинали за последните часове на територията на Република България, решихме да отменим премиерата на най-новата ни песен “На никой друг”, която бяхме обявили за днес. Музиката може да почака. Искрени съболезнования и мир на душите им", пишат двете певици в социалните мрежи.

Техните фенове приеха смирено новината, че ще трябва да почакат, докато чуят песента. Певиците спечелиха симпатиите на всички с това човешко решение


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро Жарта

    0 3 Отговор
    Че им изпапкам поничките и на двете
  • 2 отец Кънчо

    1 0 Отговор
    Аууу велика постъпка, как ли са го преживяли, все пак става дума за тяхната дуетна песен, не искам да съм на тяхно място, дано всичко е наред с Десислава и Лорена, ще се моля за тях....+
  • 3 Кики

    1 0 Отговор
    И кой се вълнува от прости, селски чалгарки, че и песен да слуша. Хайде стига сте писали за подобни.