25 Ноември, 2021 17:54 8 582 23

Признаците, че имате прекрасен съпруг

  • съпруг-
  • съпруга-
  • семейство-
  • брак-
  • любов

Добрият съпруг знае какво е да си грижовен, мил и да показваш любовта си

Признаците, че имате прекрасен съпруг - 1
Снимка: Shutterstock

Още от дете всяко момиче мечтае да се ожени на прекрасен мъж и да се превърне в най-щастливата жена. Но какво означава “най-добър съпруг”. Този, който се грижи за вас? А може би този, който постоянно ви прави изненади? Или мъжът, който цени семейството и помага вкъщи?

Често жените се оплакват от съпрузите си. Не помагат на децата, не помагат при почистването, а понякога може дори да им крещят…. За съжаление не всеки намира добър и грижовен съпруг, но всички мечтаят и се опитват да го намерят.

В следващите редове ще ви споделим кои са главните качества на един добър и грижовен съпруг. Ако вашият мъж ги притежава, вие сте късметлийки!

Показва любовта си всеки ден

Той е мил с вас не само по празници. Понякога ви подарява цветя, ей така, без повод. Идеалният съпруг разбира, че не е достатъчно да завладееш жена веднъж. Той ѝ показва любовта си ден след ден.

Държи ви за ръка

Няма значение къде отивате или защо, но е много важно той да държи ръката ви. Истински любящият мъж ще стисне здраво дланта ви. По този начин той показва своята любов и загриженост и иска да ви предпази.

Консултира се с вас

Ако съпругът ви се доверява и цени вашето мнение, тогава със сигурност той никога няма да ви излъже или да направи нещо, което е добро само за него. Съвместното вземане на важни решения е ценна възможност в семейството.

Приема вашия характер

Както знаете, веднъж месечно и най-покорната съпруга става лъвица. В крайна сметка никой не може да отмени хормоналните експлозии. Добрият съпруг разбира това и ви прощава. Той ви приема с вашите недостатъци!

Помага при домакински дела

Не сте негова слугиня и живеете заедно в къщата. Хубаво е всеки да помага в домакинските задължения. Освен това с общи усилия домашните дела ще се свършат много по-бързо.

Харесва това, което готвите

Дори и да не знаете как да готвите като “майстор готвач”, вие се стараете и той цени това. А ако понякога ви помага в кухнята, тогава определено сте късметлийка.

Забавлявате се заедно

Толкова е страхотно, когато и двамата се смеете на едни и същи неща. Това обединява и прави връзката ви още по-силна.

Той е подкрепа за цялото семейство

Трудно е идеалният съпруг да даде всичко най-добро на 100% по време на работа, но той го прави за тези, които го чакат у дома. Такъв мъж никога не престава да полага всички усилия за щастието на семейството си.

Подобрява се всеки ден

Дори съпругът ви да е далеч от перфектния мъж, това не е причина да не го смятате за най-добрия в света. Ако един мъж непрекъснато работи върху себе си, за да стане по-добър за своята жена, тогава той заслужава това звание.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сър

    27 18 Отговор
    Какви са тия простотии, един съпруг трябва да и го слага редовно, да носи пари и храна вкъщи и да е мъж на място. Останалото е бошлав работа..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    12 8 Отговор
    Ами да ас самия с сигурнос съм перфектен съпруг - много интелигентен, страхотен романтик, с стабилна професия на продавач консултант, карам опелче Астра кола на която всяка жена си мечтае да се качи, идеалния съпруг. Братовчет ми в чиито магазин работя казва че съм як като бик и почти толкова умен. Съпругата ми не ми е казвала такъв комплимент но съм сигурен че си го мисли. Все пак е голяма късметлийка с мен както и ас с нея расбира се.

    Коментиран от #16

  • 4 Отряд К19

    11 8 Отговор
    Добрата съпруга коя е -бившата?:) или бъдещата! :)
  • 5 Йенгелчо

    18 3 Отговор
    От кога на ангелите им е разрешено да се женят?
  • 6 родител

    26 2 Отговор
    Двамата съпрузи трябва да се обичат ,да си имат доверие ,и заедно да споделят радост и неволи !
  • 7 Ами аз нямам съпруг

    5 10 Отговор
    Начи ако реша да се омъжа за някой прекрасник,трябва първо да се разведа с жената а той да обещае че ще готви и ще ми пере чорапите.Ако е навит,тогава ще нагласяме сватбата..
  • 8 Locco

    32 15 Отговор
    А жената с какво допринася? Седи и си чопли носа докато блее във фейса. Като гледам жените какви са напълно разбирам обратните мъже.

    Коментиран от #11

  • 9 Лорд Минчу

    20 0 Отговор
    Всяка жена си заслужава мъжа, никой не я е карал насила да се жени за него!
  • 10 Toto

    13 5 Отговор
    В описанието има не един а цели 5 или 6 мъже- всичко друго за женски безумни блянове. Апропо, ние мъжете поне не си правим илюзии
  • 11 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    7 8 Отговор

    До коментар #8 от "Locco":

    Ами никак не сте прав господине! Моята съпруга казва че жените трябва само да красят и да се грижат за дома а мъжете да работят и да потсигуеяват семейните финанси. Казва още че ако наистина я обичам никога няма да я карам да работи пък ас я обичам и затова ас си работя в магазина и това е достатъчно. Иначе си гледаме романтичните сериали като винаги се държим за ръце и се успокояваме на по драматичните моменти, хапваме тулумбички с бузичка в някоя слаткарница, ходим на романтични расходки. Това е достатъчно за да имаме перфектен брак и всеки да допринася с нещо не всичко е само пари.

    Коментиран от #17, #18

  • 12 небрежнев

    17 9 Отговор
    Значи, ако не държиш жената за ръка не си добър съпруг! Това изискване може да го напише само много млада и kуха лeйka.
  • 13 Дааа

    14 10 Отговор
    Така описания мъж ми прилича, 50% на гей и 50% шматка, която женка му го врътка на малкия си пръст... Това го има само в приказките, в теалния живод, всичко е компромиси и разбиране....останалото е бля бля бля и разводи.
  • 14 един от многото

    6 5 Отговор
    Още като ги прочетох тези глупости и разбрах , че не съм прекрасен съпруг! Защо ли не ме е напуснала жената? Сигурно защото съм моряк и каро крокодилите , плавам и имам много зелено!
  • 15 Спалня, баня или библиотека..?!

    1 2 Отговор
    Това е,, съпругът,, така ли, не ли е,, клиентът,,......!?
  • 16 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Смешник си брато направо си един клоун от цирка . Научи се да пишеш . А това за бика е подигравка . Че нямаш грам акъл.
  • 17 Замбо

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Тъпо как карате на една заплата . И жената трябва да работи не само да гледа тъпи филми . Ако седи в къщи ще затъпее тотално . Може и да стане Дебелец щом не върши нищо.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Истината е друга

    2 2 Отговор
    Те обратните се редуват кои ще е съпруга кои съпруг хаха
  • 20 Конте

    5 0 Отговор
    Дали е доволна мойта Като то я викам по три до четери пьти на седмица да се видим в леглото Сменям позите и се виждаме и в банята Брака ни е 38 години и сега сьм на 60 но не се отказвам още от това Дали сме щастливи караме се понякога и после ни минава Тя знае че не може да ме командва никога и отстьпва С две години е по голяма от мен Но това не ми пречи Рецепта за щастие няма нито идеални хора
  • 21 мушама и шланг

    4 0 Отговор
    Подаряване на къща в Барселона , признак , показващ любов ли е ? Или благодарност за добре свършено задоволяване на мъжки вераци ? Само питам де , нищо лично ! Има 2-ма , които могат да отговорят , но те нещо се скриха !
  • 22 Няма

    0 0 Отговор
    такъв.
  • 23 Лудница

    0 0 Отговор
    Това може да го направи мъж милионер, които има цялото време на разположение, а другите които се чудят от къде и как да закърпят месеца и се чудят как да си платят разходите и кредитите няма как да стане.