Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 15:15 4 967 7

Дуейн Джонсън подари колата си на фен (ВИДЕО)

  • дуейн джонсън-
  • скалата-
  • подарък-
  • кола-
  • фен

Неслучайно Скалата беше определян като шампиона на народа

С годините сме се убедили, че неслучайно Дуейн Джонсън беше определян като шампиона на народа в Световната федерация по кеч.

Актьорът обича да радва феновете си, като не пропуска възможност да си поговори с някой от тях или да си направи снимка. Но когато наближи Коледа сърцето на Скалата се отваря още повече и подаръците започват да валят.

Оскар Родригез, който е ветеран от военноморските сили, получи един наистина специален подарък от Дуейн Джосън. От видео, споделено в профила на актьора в Instagram, разбираме, че Родригез е получил като подарък личния пикап на Джонсън, съобщи lifestyle.bg

Към видеото Скалата пояснява, че на една от специалните прожекции на Red Notice е искал да даде на зрителите безплатно много яки неща като текила (Teremana, разбира се), енергийни напитки (ZOA) и екипировка от колаборацията му с Under Armour.

Но е искал да направи нещо още по-голямо за един от феновете в залата. Искал е да му подари Porsche Taycan, което в една от сцените от филма виждаме да кара. Затова е проучил внимателно присъстващите в залата хора, за да разбере кой според него заслужава най-много такъв подарък.

Джонсън уточнява, че от Porsche са отказали да подарят автомобила, затова той е решил да подари своя собствен. А историята на Оскар Родригез го е докоснала най-много, защото той се грижи за 75-годишната си майка, а междувременно помага на църквата, за да доставят храна на жени, които са жертви на домашно насилие.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PE6OGOLF4E

    21 0 Отговор
    Браво..мн готино....,супер зарадва човека!
  • 2 Мислител

    3 2 Отговор
    Дали ще има достатъчно ресурси да го поддържа ?

    Коментиран от #5

  • 3 Лъжлив,, исполин,,

    2 8 Отговор
    Това, е скалата..!
  • 4 Ммм...да

    4 0 Отговор
    Човека е милионер.Може да подари и 100 такива пикапа.Ухапала го бълха.Жеста е по-важен.
  • 5 Hellish

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мислител":

    Що да няма, първо, че е нова кола, второ, че там са масови и частите им са евтини. Ся тоя е направен със сигурност, ама тва е камион който ще е на 20-30 хиляди километра и 1-2 годишен. А съм готов с моята заплатка в България да го подържам. Сега подържам 17 годишен Мерцедес и 32 годишно БМВ, дали в много по-евтино като месец през месец правиш нещо, може да е малко ама винаги има нещичко
  • 6 Комон Сенс

    0 0 Отговор
    Скала, метни насам един Ролекс, а ?
  • 7 йодирана СОЛ

    2 0 Отговор
    И Борислава Йовчева получи подарък къщичка в Испания ! Пишете и за този подарък де ! Нали сте смели и търсещи журваля ! И обичате истината ?